Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Σφράγισε την πρόκριση το Παιδικό τμήμα του ΣΦΚ Πιερικός


Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο,οι παίδες του Πιερικού κατάφεραν να νικήσουν με 4-1 την αντίστοιχη ομάδα του Καμπανιακού. Παρά την δυσκολία του αγωνιστικού χώρου,οι παίκτες του Δημήτρη Παυλίδη,μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι,έκαναν ευκαιρίες και δεν απειλήθηκαν καμιά φορά στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Ιωσιφίδης στο 25' με κεφαλιά,μετά από σέντρα του Κουνδή.
Ο Πιερικός θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα άλλα ο Κουνδής αστόχησε σε τετ-α-τετ έπειτα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Πάσχου. Στο 2ο ημίχρονο ο Πιερικός δέχτηκε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο,αλλά δεν το έβαλε κάτω.Μετά από 5 λεπτά,ο Αμαραντίδης έκανε το 2-1 με κεφαλιά,έπειτα από σέντρα του Ρούντο.Ο Πιερικός δεν σταμάτησε και έπειτα από 3 λεπτά ο Πάσχος έκανε το 3-1 με ωραίο σουτ.Στο τελευταίο δεκάλεπτο,ο Ρούντο,έκανε το τελικό 4-1,μετά από εκτέλεση φάουλ. Με αυτή την νίκη ο Πιερικός,σφράγισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ!

Πιερικός (Δ.Παυλίδης): Βέτσος,Παπανικολάου(Αλμπέρης),Γκαράτζιας,Καλεντερίδης,Βλάχος(Φωτιάδης),Καραμπουλάκης(Τόσκας),Ρούντο,Πάσχος,Ιωσιφίδης,Κουνδής,Αμαραντίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.