Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Παναχαϊκή - Πιερικός 0-0 Άξιζε ακόμα και τη νίκη

                                                      Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Σ' ένα ματς με δύο δοκάρια και δύο αποβολές, Πιερικός και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0. Αναλυτικά, πιο επιθετικά στο παιχνίδι μπήκαν οι Αχαιοί, αλλά στο 17' στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του Πιερικού, ένα δυνατό σουτ από τον Ιορδανίδη κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Ανδρούτσου. Στο 29' ήρθε και η πρώτη αποβολή του αγώνα, με τον Τέλλο να δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα, για χτύπημα στο Φαμπίνιο. Παρά την αριθμητική υπεροχή ο Πιερικός ήταν ανούσιος επιθετικά κι έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που το ματς ήταν ισορροπημένο, την πρώτη σημαντική ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου την έκανε η Παναχαϊκή, όπου το σουτ το Φατιόν στo 67' σταμάτησε στο δοκάρι. Στην συνέχεια ήρθε η σειρά του Πιερικού να χάσει μεγάλες ευκαιρίες, με Μανικά και Καθάριο λίγα λεπτά αργότερα. Στο 78' ο Καθάριος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Πιερικό με 10 παίκτες, φέρνοντας ξανά αριθμητική ισορροπία στις δύο ομάδες. Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο έως το τέλος, ολοκληρώθηκε και το 2ο ημίχρονο, μένοντας στο "λευκό" 0-0, θετικό για τον Πιερικό, όχι τόσο για τους γηπεδούχους.

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Τέλλος, Λίτσης (32' Βοσκόπουλος), Βάντερσον, Σπίνουλας, Άντονι, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε (75' Κωνσταντινίδης), Σπίνουλας, Ν' Τζιοντό (55' Γκούρτσας).
 

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Γιατζίζογλου (75' Σεχολάρι), Ιοραδανίδης (60' Παπατόλιος), Νίκου, Αποστολίδης, Φάμπιο, Μανίκας (88' Ίτσιος), Βελόσεβιτς, Ελευθεριάδης, Καθάριος, Ντόκιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλήμας (Κέρκυρας)  

ΒΟΗΘΟΙ: Γιαννουγλίδης, Δανέζης (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άντονι, Καραμανλής - Φάμπιο, Καθάριος, Αποστολίδης, Ντόκιτς, Σεχολάρι  

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 29' Τέλλος - 78' Καθάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.