Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Συμεωνίδης : " Παίξαμε ψυχωμένα και πήραμε τον βαθμό "

O Γιάννης Συμεωνίδης δήλωσε στην συνέντευξη τύπου : " Ήρθαμε να παίξουμε με μία από τις ποιοτικότερες ομάδες, που έχει και πολλές εναλλακτικές λύσεις. Είχαμε αρκετά προβλήματα όλη την εβδομάδα και σήμερα μας έλειπαν τέσσερις βασικοί. Όμως παίξαμε ψυχωμένα και πήραμε τον βαθμό. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση και ήμασταν τυχεροί στο πρώτο μέρος με το δικό μας γκολ. Η Νίκη ευτύχησε στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσει γρήγορα, αλλά τα παιδιά παίζοντας πάλι ψυχωμένα πήραν τον βαθμό. Να ευχηθώ στον δάσκαλο Γιώργο Χατζάρα να επιτύχει τους στόχους της ομάδας του. Ήταν αυτός που με ανέδειξε. "

Ο Σωτήρης Καραγκούνης επίσης είπε : " Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Η Νίκη είχε όλη την κατοχή της μπάλας στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε την ευχέρεια να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και το κρατήσαμε μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης, αλλά αντέξαμε. Ευχαριστώ τον κ. Χατζάρα που με έκανε επαγγελματία. "

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου δήλωσε :  " Ο προπονητής πρέπει να βλέπει την αλήθεια Αυτό που πιστεύω είναι τα μάτια μου Θέλαμε τη νίκη, καθώς προερχόμασταν από πέντε ματς χωρίς νίκη Ξεκινήσαμε άσχημα το ματς με το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά είχαμε ηρεμία και ισοφαρίσαμε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα έχει πρόβλημα απέναντι σε οργανωμένες άμυνες.
Δε γίνεται μια ομάδα με τόσο μεγάλο χρόνο κατοχής μπάλας να μη μετουσιώνει αυτήν την κατοχή σε γκολ. Εκεί είναι το πρόβλημα, ότι δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και δεν είναι τυχαίο το γκολ που πετύχαμε το πετύχαμε σε ανοργάνωτη άμυνα. Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο άθλημα που παίζει καλά και χάνεις βαθμούς. Αυτό συνέβη σήμερα σε μας. Είχαμε μία ανούσια κατοχή, πάνω από 70%. Θα κοιτάξουμε αυτά τα πράγματα ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.