Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Πιερικός - Θρασύβουλος 1-0 Νέα σημαντική νίκη εντός έδρας για τον Πιερικό

                                                    Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Photo Αρχείου
Με μία πολύ καλή εμφάνιση και μια πέρα για πέρα δίκαιη νίκη, ο Πιερικός νίκησε 1-0 τον Θρασύβουλο κι απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Καθ όλη τη διάρκεια του ματς ο Πιερικός ήταν το αφεντικό του αγώνα, με πολλές ευκαιρίες που σίγουρα θα μπορούσαν να ανεβάσουν κατά πολύ τον δείκτη του σκορ. Αναλυτικά στο 1ο ημίχρονο ο Πιερικός μπήκε δυνατά, απειλώντας κυρίως με πλασέ και σουτ του Μανίκα αρκετές φορές την εστία του Σταυριανού. Στο 26' ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Πιερικού, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, ο Μαρούλης (αντικατέστησε τον Σταυριανό που τραυματίστηκε) στην προσπάθειά του να μπλοκάρει κατάφερε να μπει με την μπάλα στο τέρμα κι ενώ ο διαιτητής κατοχύρωσε κανονικά το γκολ, ο επόπτης έδωσε επιθετικό φάουλ, ξεσηκώνοντας δικαίως τον κόσμο του Πιερικού. Στην συνέχεια του ημιχρόνου ο Πιερικός συνέχισε να απειλεί, με εκτελέσεις φάουλ των Αποστολίδη και Μπελόσεβιτς, αλλά και με σουτ του Ντάνι και του Φαμπίνιο χωρίς όμως να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ. Στο 2ο ημίχρονο ήρθε σχετικά νωρίς το γκολ για τον Πιερικό, καθώς στο 56' σέντρασουτ από τον Μανίκα κατέληξε στον Γιαζιτζόγλου, όπου εκείνος με ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Πιερικό όμως να χάνει κι άλλες ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή στο 68' με το σουτ του Ντάνι που πέρασε λίγο άουτ. Ο Θρασύβουλος προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις, χωρίς να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την επιθετική του παρουσία. Έτσι ο Πιερικός πήρε ακόμα μία εντός έδρας σημαντική νίκη, που τον απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Γιατζιτζόγλου, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Ντάνι, Ελευθεριάδης (90' Παναγιωτίδης), Μπελόσεβιτς (75' Πολίτης), Μανίκας (83' Παπατόλιος), Ιορδανίδης, Φαμπίνιο, Νίκου.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος):
Σταυριανός (15' λ.τ Μαρούλης), Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Βλασσόπουλος (77' Καλογιάννης), Πλαβούκος, Προβατίδης, Σούφλας, Πάνος, Κακλαμάνος (46' Σκαμαντζούρας), Καλαμιώτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοεμτζίδης (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάτρας, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ελευθεριάδης - Αρκουμάνης, Πάνος, Σούφλας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.