Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ευκαιρία ανασύνταξης και ξεκούρασης στον Πιερικό!

Photo by Pierikos24 Blog: Από τον αγώνα του πρώτου γύρου στην Κατερίνη με τον Εργοτέλη

Δεν αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική ο Πιερικός για το πρωτάθλημα της Football League, με την ομάδα μας να κάνει το ρεπό της, ενώ επιστρέφει στα παιχνίδια, στις 10 Μαρτίου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ετσι ο Γιώργος Φοιρός θα έχει στη διάθεσή του 13 μέρες από σήμερα, προκειμένου να δουλέψει με τους παίκτες του για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό. Η ομάδα μας μετά την κάθοδό της στην Κρήτη στις 10 Μαρτίου υποδέχεται στην Κατερίνη τον Ηρακλή Ψαχνών στις 13 Μαρτίου και ακολουθεί στις 17 Μαρτίου, η εκ νέου έξοδος με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μετά το νέο θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα που απέσπασε στο Βόλο ο Πιερικός, το κλίμα στην ομάδα είναι ανεβασμένο και είναι το τέταρτο συνεχόμενο βαθμοφόρο αποτέλεσμα για το Γιώργο Φοιρό από τον ερχομό του. Ο Πιερικός μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με τον Φοιρό στο τιμόνι και έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του που βλέπουν την ιστορική ομάδα της Πιερίας να ανεβαίνει βαθμολογικά και να πλασάρεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Χθες οι παίκτες πήραν ρεπό, ενώ σήμερα επιστρέφουν κανονικά στη ροή των προπονήσεων.

ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΦΑΜΠΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΚΑΣ - ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Δε θα αγωνιστούν στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο και ο Μανίκας, που θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους, με το Γιώργο Φοιρό να ψάχνει τους αντικαταστάτες τους. Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός Ντάνι που ταλαιπωρείται από θλάση θα είναι έτοιμος μέχρι τις 17 Μαρτίου και θα ενισχύσει επιθετικά τον Πιερικό στο παιχνίδι της Κρήτης. Ενσωματώθηκε στη ροή του προγράμματος ο Καρακατσάνης, όπως και ο Ελευθεριάδης που ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν. Ενδέχεται να είναι έτοιμος και ο Λαζαρίδης, με την ομάδα του Πιερικού να επουλώνει τις πληγές της και το ρεπό να έρχεται στην καλύτερη χρονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.