Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΣ Μακεδονίας: Βορράς Αμπελοκήπων-ΣΦΚ Πιερικός (U17) 1-5

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ:
1ο λεπτό και ο Πιερικός μπαίνει μπροστά στο σκορ, μετά τον συνδυασμό του Μισιούδη με τον Πασταδανιάν, με τον τελευταίο να βρίσκει με υπέροχο σουτ τα δίχτυα και να γράφει το 0-1. Το 0-2 ήρθε στο 15' αφού μετά από σέντρα του Υφαντή ο τερματοφύλακας έχασε την μπάλα και σε μπέρδεμα του αμυντικού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο Πιερικός δεν σταματάει να επιτίθεται και στο 20΄ δυνατό σουτ του Υφαντή στο "Γ" (0-3) ενώ στην συνεχεία με άψογο συνδυασμό του Μπαλαχάτζε με τον Μισιούδη γράφτηκε το 0-4. 
Στο 30΄ έρχεται ο Τσινίκος με την σειρά του και αυτός να κάνει πέντε τα τέρματα του Πιερικού και με άψογη κεφαλιά μετά από σέντρα κόρνερ του Υφαντή διαμορφώνει το 0-5 (αποτέλεσμα ημιχρόνου). Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 46΄ με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ το σκορ σε 1-5. Ο Σ.Φ.Κ Πιερικος εύχεται καλή συνέχεια στον Β. Αμπελοκήπων και ευχαριστεί για την φιλοξενία ενώ επίσης θα ανταποδώσει στον 2ο γύρο αναλόγως... Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο Γενικός Αρχηγός Γ. Ναρίνογλου, οι έφοροι της ομάδος Τάσος Σαραϊλίδης και Μαίρη Σολαχίδου, όπως και αρκετοί από τους γονείς των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.