Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Προϊστορία και Λεπτομέρειες)

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Η φώτο είναι από το περυσινό φιλικό στις 3/10/2011 όπου ο Πιερικός επιβλήθηκε με 0-2 στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς"

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΙΠ : Αρκετά μεγάλη είναι η προϊστορία του Πιερικού με την Νίκη Βόλου, καθώς έχουν συναντηθεί σε Α' και Β' Εθνική αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος αρκετές φορές. Αναλυτικά οι ομάδες έχουν κοντραριστεί 33 φορές, με τον Πιερικό να έχει συντριπτικά την προϊστορία υπέρ του με 19 νίκες, 6 αγώνες έληξαν ισόπαλοι και 8 φορές νικήτρια ομάδα ήταν η Νίκη Βόλου. Τα γκολ είναι επίσης συντριπτικά υπέρ του Πιερικού 60-29.

Από τα παραπάνω ματς έχουν παιχτεί 8 στην Α' Εθνική, 18 ματς στη Β' Εθνική, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδος 5 και 2 φορές οι ομάδες συναντήθηκαν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Στα 19 εντός έδρας ματς της Κατερίνης,ο Πιερικός μετρά 15 νίκες,3 ισοπαλίες και 1 μόλις νίκη έχει η ομάδα της Νέας Ιωνίας, η οποία νίκη σημειώθηκε το 2002 για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, όπου έμελλε να είναι κι η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, έως αύριο φυσικά που θα ξανασυναντηθούν μετά από 10 χρόνια.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ :  Με τον Βασιλειάδη να μην καταφέρνει να ξεπεράσει το πρόβλημα στον τένοντα που αποκόμισε στην αναμέτρηση της Φυλής, τελείωσε και η σημερινή προετοιμασία του Πιερικού. Έτσι ο Θανάσης Τόλιος θα πάρει τη θέση του, κάτω από τα δοκάρια, όπου θα κάνει και το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Αναπληρωματικός θα είναι ο Δημήτρης Παπατολίκας. Ο Φαμπίνιο ξεπέρασε τις όποιες μικροενοχλήσεις τον ταλαιπωρούσαν και θα βρεθεί κανονικά στο αυριανό ματς. Βέβαια και πως να μην τις ξεπεράσει, αφού σήμερα η Ελληνίδα σύζυγος του Φαμπίνιο, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεση του Βραζιλιάνου. Όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινή ανάρτηση, ο Ντάνι θα δώσει κανονικά το παρών, ξεπερνώντας το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε. Εκτός του Βασιλειάδη, οι υπόλοιποι απόντες είναι γνωστοί Καρακατσάνης και Ελευθεριάδης, με τον τελευταίο να επιστρέφει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Αναμένεται πολύς κόσμος να παρακολουθήσει την αυριανή αναμέτρηση, ενώ ετοιμάζουν εκδρομή στην Κατερίνη κι αρκετοί Βολιώτες.
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ : Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Παπαστεργίου, Ντόικιτς, Δήμου, Λόπεζ, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Κόιτς, Σεχολάρι, Ντάνι.
Δεν αποκλείεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στους ακραίους επιθετικούς.

Το Pierikos24 Blog εύχεται καλή επιτυχία στην Πιερικάρα μας, με το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.