Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ευχετήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για καλή αγωνιστική περίοδο στο ΣΦΚ Πιερικό Αρχέλαο και στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Κατερίνης Πιερίδες Μούσες



Οι θερμότερες ευχές μου για πετυχημένη αγωνιστική περίοδο συνοδεύουν την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος μπάσκετ Β’ εθνικής κατηγορίας αλλά και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Κατερίνης Πιερίδες Μούσες.
Εύχομαι στις διοικήσεις, στους προπονητές αλλά κυρίως στους παίκτες, υγεία, δύναμη, θετική διάθεση, ελπίδα για το καλύτερο, ομαδικότητα και συνεργασία με σκοπό την εκπλήρωση των στόχων τους.

Το φίλαθλο κοινό της Πιερίας προσδοκά και φέτος δυναμικούς αγώνες και εγώ με τη σειρά μου απευθύνω κάλεσμα για θερμή υποστήριξη των ομάδων προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις φετινές προκλήσεις και τόνωση του ενδιαφέροντος των πολιτών, για ενασχόληση με τον αθλητισμό που αποτελεί ΄΄ ασπίδα΄΄ και τρόπο διαφυγής από τα προβλήματα και τις σκοπέλους της καθημερινότητας.
Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.