Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 για την 2η αγωνιστική της Β' Εθνικής

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog


Δεν τα κατάφερε τελικά ο Πιερικός να φύγει με το διπλό από την Φυλή απέναντι στον Θρασύβουλο, σ' ένα ματς που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή του, από το Pierikos24 Blog.
Σ' ένα κακό από πλευράς θεάματος ματς, με εχθρική διαιτησία προς τον Πιερικό, αλλά παράπονα έχει κι ο Θρασύβουλος για δύο πέναλντι, ο Πιερικός ήρθε ισόπαλος 0-0 στην Φυλή,προσθέτοντας άλλον έναν πόντο στο παλμαρέ του.

Στο πρώτο ημίχρονο απείλησαν κι οι δύο ομάδες,με τις πιο σημαντικές φάσεις να είναι μία του Θρασύβουλου στο 14' όπου είχαν δοκάρι οι γηπεδούχοι από μία σέντρα-σουτ του Πάνου.Ο Πιερικός απάντησε με μια κεφαλιά του Καρτσαμπά στο 17. Στο 35' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλντι για ανατροπή του Σταυροθανασόπουλου από τον Βασιλειάδη, ενώ τελευταία φάση ήταν μια κεφαλιά του Σεχολάρι που έδιωξε σε κόρνερ ο Σταυριανός. Στο δεύτερο ημίχρονο πέραν από μια κεφαλιά του Ντόικιτς, ένα σουτ του Δεσποτόφσκι και μία πολύ καλή προσπάθεια του Κόιτς όπου ελίχθηκε μπήκε στην περιοχή αλλά έκανε αδύναμο σουτ, ο Πιερικός δεν απείλησε ουσιαστικά.Ούτε από πλευράς Θρασύβουλου είδαμε κάτι το ιδιαίτερο, πέραν από κάποια φάουλ του Τζιωρτζιόπουλου όπου ήταν επικίνδυνα, αλλά τα εξουδετέρωσε, ο και πάλι πολύ καλός και σταθερός Βασιλειάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σωσώνης (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 2' Δεσποτόφσκι, 54' Σταυροθανασόπουλος, 87' Μπέκα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 94' Σταυροθανασόπουλος



ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ :
Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): 
Σταυριανός,Τζιωρτζιόπουλος,Σύρος, Μπακάλης, Μπέκα, Σταυροθανασόπουλος, Ανδρίκος, Πλαβούκος, Παπανίκου, Πάνο, Αγκόλι.
Πιερικός (Νίκος Γκουλής): Βασιλειάδης, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Λόπεζ (69' Ίτσιος), Δεσποτόφσκι, Καθάριος (80' Νίκου), Κόιτς, Σεχολάρι (88' Δήμου), Φαμπίνιο.
 



Αξιοσημείωτα : Για άλλον έναν αγώνα σταθερός ο Βασιλειάδης, απέτρεψε κάθε απειλή του Θρασύβουλου. Καλός ο Κόιτς πήρε αρκετές προσπάθειες πάνω του, αρκετά σημαντικός και πάλι ο Φαμπίνιο που κρατούσε και μοίραζε μπαλιές. Καλή εμφάνιση κι ο Δεσποτόφσκι. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης αλλά κι ο Βουλευτής Κ. Κουκοδήμος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.