Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πήραν το ντέρμπι οι Κορασίδες



Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3 - 0
Τα σετ (25-22, 25-11, 25-17)

Νέα νίκη σημείωσαν οι κορασίδες του Πιερικού κερδίζοντας την ομάδα της Αλεξάνδρειας με 3-0 σετ, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της από την 1η θέση της βαθμολογίας. Τα κορίτσια του Πιερικού δείχνοντας χαρακτήρα πρωταθλητή, και παίζοντας όσο χρειάστηκε ξεδιπλώνοντας ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου τους, κέρδισαν εύκολα την ομάδα της Αλεξάνδρειας παραμένοντας αήττητη, μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού πήραν μια μικρή διαφορά στο σκορ, την οποία σιγά-σιγά διεύρυναν και μόνο προς το τέλος του 1ου σετ χαλάρωσαν και έδωσαν δικαίωμα στην ομάδα της Αλεξάνδρειας να μειώσει το σκορ. Τελικά πήραν το 1ο σετ με 25-22 βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Στο 2ο σετ, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ομάδα του Πιερικού. Παίζοντας σοβαρά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο του σετ, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις παίκτριες της Αλεξάνδρειας, και παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Κ. Σαρρής δίνοντας συμμετοχή σε όλες τις παίκτριες, κέρδισε το σετ πολύ εύκολα με 25-11 δείχνοντας ότι η ομάδα του Πιερικού ήταν αποφασισμένη να κερδίσει το παιχνίδι με 3-0 σετ. Στο 3ο σετ πάλι η ομάδα του Πιερικού μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήρε μεγάλη διαφορά και μόνο προς το τέλος του σετ καθώς όλα είχαν κριθεί, χαλάρωσαν με αποτέλεσμα η ομάδα της Αλεξάνδρειας να μειώσει το σκορ. Η τελική επικράτηση ήρθε εύκολα με 25-17 και 3-0 σετ διατηρώντας την ομάδα του Πιερικού στην 1η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα αήττητη.

Η ομάδα του Πιερικού έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι, παρά το ότι αποτελεί την πιο μικρή σε ηλικία ομάδα του πρωταθλήματος εντούτοις είναι φτιαγμένη για πολύ υψηλές επιδόσεις, πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η αήττητη πορεία και η κατάκτηση των δυο συνεχόμενων τίτλων δείχνει ότι η ομάδα του Πιερικού αποτελεί μια άριστα "καλοκουρδισμένη μηχανή", προϊόν της σκληρής προπόνησης των κοριτσιών, μιας ομάδας μοντέλο που παίζει υψηλό ποιοτικά βόλεϊ σε πολύ μικρή ηλικία.
Η σύνθεση
Τσιουτσιούλη, Μπατσίλα, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Γκουτζιούλη, Στύλου, Θεοδώρου, Τόσκα, Κωνσταντινίδου.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 12-1 8
2. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 11-3 7
3. ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 8-8 6
4. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 7-8 6
5. ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ 3-11 5
6. ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 2-12 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.