Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

To Pre Game της αυριανής 1ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Β' Εθνικής του μπάσκετ



Η φετινή κούρσα του ομίλου του Βορρά της Β' Εθνικής αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από… κουραστική για τους 13 μονομάχους. Έτσι, ένα καλό ξεκίνημα θα δώσει την απαραίτητη ώθηση εν όψει της συνέχειας, που κρύβει πολλές παγίδες. Τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, πάντως, αποτελούν το κατάλληλο… ορεκτικό για τους φίλους της πορτοκαλί μπάλας καθώς τα ντέρμπι δεν λείπουν από μενού
Ξεκινώντας από την Αθήνα και τα βόρεια προάστια, το ανανεωμένο Μαρούσι του Βαγγέλη Μάγειρα καλείται να δείξει ευθύς εξαρχής πως συγκαταλέγεται δικαίως ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και να κάμψει την αντίσταση του ΑιγάλεωΣπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί και στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου το Ανατόλια θα υποδεχθεί τον Φίλιππο Βέροιας σε μία αναμέτρηση με έντονο πάθος και από τις δύο πλευρές. Αν και νεοφώτιστοι, αμφότερες οι ομάδες αναμένεται να αποτελέσουν διεκδικητές της ανόδου για την Α2 κατηγορία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν εντυπωσιάσει με τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι το φετινό καλοκαίρι. Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο Ιωνικούς του ομίλου (Ιωνίας και Νέας Φιλαδέλφειας), με τους φιλοξενούμενους να προσδοκούν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα προκειμένου να ξεκινήσουν με ιδανικό τρόπο την προσπάθεια που θα κάνουν για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα. Τέλος, σε μία αναμέτρηση που φέρνει πολλές θύμησες από το ένδοξο παρελθόν και των δύο ομάδων, η ΜΕΝΤ υποδέχεται τον Ηρακλή. Οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με την περσινή σεζόν και φιλοδοξούν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για μία πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Το πρόγραμμα:
Διαβατών (14:00) Ιωνικός Ιωνίας - Ιωνικός Ν.Φ. (Ταρενίδης Κ. - Ρούκας)
Ανατόλια (17:00) Ανατόλια - Φίλιππος Βέροιας (Γερακίνης - Παργιαννόπουλος)
Αγ. Θωμά (17:00) Μαρούσι - Αιγάλεω (Μπούκας - Παυλόπουλος)
ΜΕΝΤ (17:00) ΜΕΝΤ - Ηρακλής (Πολυχρονιάδης - Θεοδώρου)
Κατερίνης (Σιδ.Στ.) (17:00) Πιερικός Αρχέλαος - Αίας Ευόσμου (Μαντήλας - Νάκας)
Αρναίας (17:00) Στρατώνι - Μαχητές Δόξας Πεύκων (Τσιαπλής - Κατωτεκίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.