Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Εργοτέλης 1-1, για την 5η αγωνιστική της Β' εθνικής

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Fottball League, ο Πιερικός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Εργοτέλη στο χθεσινό βραδινό ματς που έγινε στο Πιερικό Στάδιο, παρουσία περίπου 3.000 φιλάθλων του Πιερικού. Στο πρώτο μέρος, ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος και έπειτα από 2-3 καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Τόλιου, κατάφερε τελικά να προηγηθεί στο σκορ στο 26' όταν η κεφαλιά του Ζαχόρα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια εντός της γραμμής του τέρματος.
Ο Πιερικός, πέρα από δύο καλά σουτ του Δεσποτόφσκι, δεν έκανε κάποια άλλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, και με την είσοδο του Δήμου ως σέντερ φορ, ο Πιερικός έγινε πιο επιθετικός και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 55' με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Γιαζιτζόγλου, πέναλτυ το οποίο κέρδισε ο Ντάνι ο οποίος απωθήθηκε από αμυντικό του Εργοτέλη πριν η μπάλα περάσει την γραμμή και έπειτα από ασυνεννοησία στην άμυνα του Εργοτέλη. Σε αυτό το σημείο ο Εργοτέλης έμεινε και με 10 παίκτες, ωστόσο ο Πιερικός δεν μπόρεσε μέχρι το τέλος του αγώνα να ισοφαρίσει. Επόμενο ματς την ερχόμενη Κυριακή με τον Ηρακλή Ψαχνών, εκτός έδρας.

Τέλος, αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του κόσμου, ο οποίος εξάντλησε να εισιτήρια ακριβώς στις 19:03 και ενώ το ματς είχε αρχίσει. Για όσους δεν πρόλαβαν να πάρουν εισιτήριο (περίπου 50 άτομα), τους επιτράπηκε η είσοδος στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.