Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

2η νίκη για τις κορασίδες: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Νίκη Αιγινίου 3-1



ΤΑ ΣΕΤ (25-22, 16-25, 25-16, 25-18)
Νέα νίκη σημείωσε η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού όπου κέρδισε την ομάδα της Νίκης Αιγινίου με 3-1 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού συνέχισε το εντυπωσιακό σερί καθώς παρότι αγωνίζεται ουσιαστικά με την ομάδα των παγκορασίδων εντούτοις συνεχίζει να κερδίζει, πετυχαίνοντας την 31 νίκη της παραμένοντας για δυο χρόνια αήττητη.

Τα κορίτσια του Πιερικού παρά το γεγονός ότι έπαιξαν άσχημα, κάνοντας αρκετά λάθη, εντούτοις πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν δείχνοντας ότι και στις άσχημες εμφανίσεις ξέρουν να κερδίζουν και να παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι ένα μέρος των δυνατοτήτων τους και της ικανότητας τους να διαχειρίζονται παιχνίδια, όπου παίζοντας άσχημα, κερδίζουν το παιχνίδι.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα η ομάδα της Νίκης Αιγινίου να πάρει μια διαφορά στο σκορ. Σιγά σιγά όμως οι παίκτριες του Πιερικού ανέβασαν το ρυθμό τους, ισοφάρισαν στο σκορ και τελικά πήραν το σετ με 25-22.

Στο 2ο σετ η ομάδα του Πιερικού πραγματοποιώντας το χειρότερο σετ των δυο τελευταίων χρόνων, έχασε εύκολα το σετ με 25-16 καθώς η ομάδα της Νίκης Αιγινίου έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Στο 3ο σετ και 4ο σετ η ομάδα του Πιερικού παίζοντας σοβαρά χωρίς όμως να αποφύγει τα εύκολα λάθη πήρε εύκολα και τα δυο σετ με 25-16 και 25-18 αντίστοιχα, παίρνοντας έτσι και το παιχνίδι με 3-1 σετ.

Κ. ΣΑΡΡΗΣ

Ο Κ.Σαρρής δήλωσε: "Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και όχι την εμφάνιση. Θα δουλέψουμε περισσότερο, ώστε να είμαστε πραγματικά έτοιμοι για την δύσκολη συνέχεια".

Η σύνθεση

Τσιουτσιούλη, Μπατσίλα, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Γκουτζιούλη, Στύλου, Θεοδώρου, Τόσκα, Κωνσταντινίδου.

Τα άλλα αποτελέσματα

ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ 2-3

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-2

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4

2. ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 4

3. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3

4. ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ 3

5. ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 2

6. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.