Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Tην εξιλέωση ζητάει αύριο στην Κρανούλα ο Πιερικός



Στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, στις 14:30 ο Πιερικός αντιμετωπίζει στην Κρανούλα Ιωαννίνων την τοπική Δόξα, σε έναν αγώνα νοκ-άουτ, με την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό σε διπλό παιχνίδι. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Πουλήμας της ΕΠΣ Κέρκυρας με βοηθούς τους κ.κ. Στόικο, Ρίγκο (ΕΠΣ Κέρκυρας), ενώ 4ος θα είναι ο κ. Καραλιόλιος (ΕΠΣ Γρεβενών). 
Ο Πιερικός θα επιδιώξει να διασκεδάσει το άδοξο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής στα Ψαχνά Εύβοιας, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον τοπικό Ηρακλή και απέναντι στη Δόξα Κρανούλας θα παίξει μόνο για την πρόκριση. Ο Νίκος Γκουλής, ο προπονητής του Πιερικού, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον δεξιό οπισθοφύλακα Γιάννη Λαζαρίδη, που είδε την κόκκινη κάρτα στη φάση του πέναλτι και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του. Χθες οι παίκτες έκαναν αποκατάσταση στο βοηθητικό του σταδίου και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα. Θα γίνει ελαφράς μορφής προπόνηση και ο Νίκος Γκουλής θα βγάλει την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 3 για την πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα, και ο Πιερικός είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών και να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.