Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

To Pre Game της αυριανής 2ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής μπάσκετ


Τα προγνωστικά για μεγάλα ντέρμπι επιβεβαιώθηκαν πλήρως ευθύς εξαρχής από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος στονόμιλο Βορρά της Β' Εθνικής και, πλέον, άπαντες περιμένουν πως και πως και τη 2η αγωνιστική, εκεί όπου οι αμφίρροπες αναμετρήσεις είναι πολλές. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο Ηρακλής υποδέχεται το Μαρούσι με τις δύο ομάδες να προέρχονται από μεγάλες νίκες και να θέλουν να δημιουργήσουν ένα σερί προκειμένου να αποκτήσουν προβάδισμα για την πρώτη θέση. 
Την πρώτη του νίκη θέλει να πάρει και ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος μετά την ήττα από το Ανατόλια στην πρεμιέρα δεν έχει περιθώριο για νέες απώλειες απέναντι στη Μεταμόρφωση Βόλου, κάτι που ισχύει και για τον Ιωνικό Ν.Φ., που κόντρα στονΠιερικό Αρχέλαο δεν θέλει να δει το τρένο της ανόδου να χάνεται από την 2η αγωνιστικήΕξαιρετικά αμφίρροπη αναμένεται να είναι και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αίαντα Ευόσμου και ΜΕΝΤ, με τους δύο μονομάχους να κυνηγούν για διαφορετικούς λόγους το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί μία γερή "ψυχολογική ένεση" εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα:
Ιβανώφειο (14:00) Ηρακλής - Μαρούσι (Θωμόπουλος - Τσιαπλής)
ΔΑΚ Β. Βικέλας (17:00) Φίλιππος Βέροιας - Μεταμόρφωση Βόλου (Συμεωνίδης - Τζίμα)
Αιγάλεω (17:00) Αιγάλεω - Ανατόλια (Τσώνος Μ. - Δαρλαμήτσος)
ΔΑΚ Ευόσμου (17:00) Αίας Ευόσμου - ΜΕΝΤ (Ζαγορίδης - Τζιβελεκίδου)
Ζ. Αλεξάνδρου (17:00) Ιωνικός Ν.Φ. - Πιερικός Αρχέλαος (Δημόπουλος - Κωνσταντινόπουλος)
ΔΑΚ Πεύκων (17:00) Μαχητές Δόξας Πεύκων - Ιωνικός Ιωνίας (Δεληγιαννίδης - Μοσχοτόγλου)
Η βαθμολογία (σε 1 αγώνα): Μαρούσι 2, Στρατώνι 2, Ηρακλής 2, Ιωνικός Ιωνίας 2, Αίας Ευόσμου 2, Ανατόλια 2, Φίλιππος Βέροιας 1, Πιερικός Αρχέλαος 1, Ιωνικός Ν.Φ. 1, ΜΕΝΤ 1, Μαχητές Δόξας Πεύκων 1, Αιγάλεω 1, Μεταμόρφωση Βόλου 0*.
*Έχει κάνει το ρεπό της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.