Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Καλύβας...



Μάχη με το χρόνο δίνει τις τελευταίες ημέρες ο κόουτς Αστέριος Καλύβας προκειμένου να παρουσιάσει τον Πιερικό Αρχέλαο όσο το δυνατόν πιο έτοιμο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αίαντα Ευόσμου. Οι "μελανόλευκοι" προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος λόγω της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας και γι αυτό ο Αστέριος Καλύβας κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου οι παίκτες να αφομοιώσουν αυτά που τους ζητά όσο το δυνατόν συντομότερα .
Η εικόνα που έδειξαν, πάντως, στο πρόσφατο φιλικό με τη ΧΑΝΘ την περασμένη Κυριακή (30/09) ήταν άκρως θετική, κάτι που αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία εν όψει της δύσκολης  εντός έδρας πρεμιέρας με τον ΑίανταΗ πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα δοθεί την προσεχή Κυριακή (07/10) κόντρα στον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που θα καταδείξει σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική κατάσταση του Πιερικού εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.