Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ξεκίνημα με ήττα για το παιδικό τμήμα του ΣΦΚ Πιερικός


Κακό ξεκίνημα για το παιδικό του Πιερικού στην ΕΠΣ.Μ. Ηττήθηκε με 1-0 το παιδικό του Πιερικού από τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, έτσι ο Πιερικός γνώρισε την πρώτη ήττα φέτος αλλά και την πρώτη ήττα στην ΕΠΣ.Μ. Καλό παιχνίδι από τα παιδιά του Πιερικού που θα μπορούσε εύκολα να νικήσει αλλά δεν τα κατάφερε καθώς η κούραση,το άγχος και η ζέστη αποσυγκέντρωσαν τα παιδιά του Πιερικού και δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε ένα παιχνίδι που ο Πιερικός έπαιζε έξω από την περιοχή της αντίπαλης ομάδας.
Η πολιορκία του Πιερικού άρχισε με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ρούντο από 30 μέτρα αλλά ο τερματοφύλακας το απόκρουσε στο "γάμα" της εστίας.Μετά από πάσα του Γκοτζαμάνη, ο Κουνδής βρέθηκε σε καλή θέση,αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.Αλλά επειδή το ποδόσφαιρο παίζεται με μπάλα και η μπάλα γυρίζει,η ομάδα του Βαθύλακκου μετά από διώξιμο του αμυντικού ο επιθετικός βγήκε μόνος και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Βαθυλάκκου δεν πέρασε το κέντρο από την πολύ πίεση του Πιερικού.Έτσι μετά τα πρώτα 15 λεπτά βρέθηκε όλη η ομάδα να είναι έξω από την περιοχή σε μια άμυνα με 10 παίκτες.Τα παιδιά του Πιερικού προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά ήταν ακατόρθωτο.Τα στημένα βοήθησαν αλλά πάλι χωρίς αποτέλεσμα.
Στέφανος Τερζόπουλος (coach):Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και για να περάσουμε στον επόμενο γύρο θα πρέπει να παίξουμε μπάλα με μυαλό και σοβαρότητα.

Η ενδεκάδα του Πιερικού (σειρά νούμερων μπλουζών): 1Ζέρβας,3Τουλίκας,4Γκαράτζιας,5Κατσαντώνης,6Γκοτζαμάνης,7Ρούντο(C),10Πάσχος,11Αμαραντίδης,17Μηλιώτης,20Κουνδής,27Καλεντερίδης.

Έπαιξαν και :2Αλμπέρης,9Τόσκας,14Μπαϊράμι,19Παπαδημητρίου,34Χατζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.