Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-0 Η πρώτη ήττα της χρονιάς

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog

H πρώτη ήττα της σεζόν ήρθε στα Ψαχνά από τον τοπικό Ηρακλή. Ο Πιερικός ξεκίνησε καλά στο πρώτο 20λεπτο, πιέζοντας μάλιστα για το 0-1 χωρίς να το καταφέρει. Στο 30' έρχεται το αντικανονικό μαρκάρισμα του Λαζαρίδη που αποβάλλεται, έχοντας δεχτεί πριν από 1' μόλις λεπτό κίτρινη κάρτα, για να γίνει το 1-0 από τον Σέγκο. Ο Πιερικός μένει με 10 παίκτες, προφανώς το σύστημα αλλάζει κι οι παίκτες του Πιερικού μέχρι να ανασυνταχθούν επικρατεί πανικός.

Έτσι τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ηρακλής εκμεταλλεύεται την αναστάτωση του Πιερικού κάνοντας το 2-0 στο 36' με κεφαλιά του Τάουερ, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτησή τους. Χωρίς κάτι σημαντικό επιπλέον, έληξε το 1ο ημίχρονο.Στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε ένα ματς με τον Ηρακλή να προστατεύει την άμυνα του, βγαίνοντας όμως και στην επίθεση με αρκετές αξιώσεις για να αυξήσει τη διαφορά και τον Πιερικό παίζοντας με 10 παίκτες να κοιτάει και την άμυνά του αλλά και να προσπαθεί να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με Καρτσαμπά και Φαμπίνιο. Έτσι ήρθε η πρώτη ήττα του Πιερικού στο φετινό πρωτάθλημα, με μια από τις πιο μέτριες εμφανίσεις έως τώρα. Η ομάδα τώρα επικεντρώνεται στο ματς κυπέλλου της Τετάρτης στην Κρανούλα με την τοπική Δόξα, για την πρόκριση στην 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
Ηρακλής Ψαχνών (Βασίλης Βούζας): Σικαλιάς, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης (38’ λ.τ. Ρούτσης/66’ λ.τ. Τζάκης), Τάουερ, Κονέ, Βανγκέλι (50’ Ντελέκος), Μπακομήτρος, Λιόσης, Χαϊκάλης, Ιακωβάκης, Σέγκος

Πιερικός (Νίκος Γκουλής): Τόλιος, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Δεσποτόφσκι (77’ Παπαδόπουλος), Ντάνι, Σεχολάρι (46’ Ίτσιος), Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Νίκου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ :  Πολύ μέτριες οι εμφανίσεις των περισσότερων παικτών του Πιερικού. Ξεχώρισαν και πάλι οι Φαμπίνιο και Καρτσαμπάς που στάθηκαν στο ύψος τους, με τον πρώτο να προσπαθεί μόνος του να κρατήσει την ηρεμία στο κέντρο. Επιεικώς κακή εμφάνιση ο Λαζαρίδης παίρνοντας 2 κάρτες σε 1' λεπτό, κάνοντας πέναλντι και αφήνοντας την ομάδα με 10' παίκτες σε ένα κρίσιμο σημείο το αγώνα, κάτι που σχολίασε και στην συνέντευξη τύπου ο Νίκος Γκουλής. 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ : Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, τιμήθηκε για την προσφορά του στην ομάδα των Ψαχνών ο Θανάσης Τόλιος. 
Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα, με τον Απόλλων Σμύρνης στην Κατερίνη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.