Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

To Pre Game της σημερινής 3ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής μπάσκετ


Η διατήρηση του αήττητου περνά από δύσκολες έδρες για Ηρακλή και Αίαντα Ευόσμου καθώς αμφότεροι καλούνται να ξεπεράσουν υψηλά εμπόδια προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πιο συγκεκριμένα, ο Αίας ταξιδεύει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με το Μαρούσι, σε μία αρκετά δυνατή έδρα. Οι "κόκκινοι" θέλουν να συνεχίσουν την προέλασή τους στο φετινό πρωτάθλημα και η αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ.
Εξίσου δύσκολη δοκιμασία θα έχει και ο "γηραιός", ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το νεοφώτιστο ΑνατόλιαΕξάλλου, το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να σπάσει η ΜΕΝΤ που φιλοξενεί τον Ιωνικό Ν.Φ., ενώ την πρώτη του νίκη κυνηγά και ο Πιερικός Αρχέλαος, ο οποίος υποδέχεται τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.
Το πρόγραμμα:
ΜΕΝΤ (14:00) ΜΕΝΤ - Ιωνικός Ν.Φ. (Ευφραιμίδης - Ταρενίδης Κ.)
Αγ. Θωμά (15:00) Μαρούσι - Αίας Ευόσμου (Επιτροπάκης - Κοντίλης)
Β. Παρασκευοπούλου (17:00) Μεταμόρφωση Βόλου - Αιγάλεω (Θωμόπουλος - Παπαδόπουλος Θ.)
Μίκρα 2 (17:00) Ανατόλια - Ηρακλής (Δεληγιαννίδης - Λόρτος)
Κατερίνη ΣΣ (17:00) Πιερικός Αρχέλαος - Μαχητές Δόξα Πεύκων (Πιτσίλκας Μ. - Φακίτσας)
Διαβατών (17:00) Ιωνικός Ιωνίας - Στρατώνι (Παγώνης - Παπανικολάου)
Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες): Ηρακλής 4, Αίας Ευόσμου 4, Μαρούσι 3, Ιωνικός Ιωνίας 3, Ανατόλια 3, Φίλιππος Βέροιας 3, Ιωνικός Ν.Φ. 3, Αιγάλεω 3, Μαχητές Δόξας Πεύκων 3, Πιερικός Αρχέλαος 2, Στρατώνι 2*, ΜΕΝΤ 2, Μεταμόρφωση Βόλου 1*.
*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.