Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Πανέτοιμη η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου για την ερχόμενη Κυριακή (17:00 μ.μ., ΝΕΟ Κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης, Πρεμιέρα Β' εθνικής)


Την Κυριακή στις 5 μ.μ. αρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας και ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού την έμπειρη ομάδα του Αίαντα Ευόσμου.
«Όπλα» της ομάδας της Κατερίνης είναι, κύρια, ο υπέροχος κόσμος της που περιμένει με αγωνία την έναρξη, το πολύ καλό κλίμα και η ομοιομορφία που υπάρχει στο δυναμικό της και η μικρή μεν, αλλά εντατική δε προετοιμασία της.

Με τεχνικό ηγέτη φέτος τον Αστέριο Καλύβα με καταγωγή από τον Κολινδρό Πιερίας, με ικανό αριθμό αθλητών από τις ακαδημίες της ομάδας και με αθλητές που συμπληρώνουν το ρόστερ από μεταγραφή και με πολύ θέληση και ζήλο για προσφορά, η μπασκετομάνα Κατερίνη είναι καθόλα έτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Λίγο πριν τη χθεσινή προπόνηση, οι προπονητές, ο γενικός αρχηγός και οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου έκαναν τις δηλώσεις, τις οποίες μπορείτε να τις διαβάσετε ΕΔΩ.:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.