Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ιωνικός Ν.Φ. - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στις 17:00 μ.μ. στην Αθήνα


Την Κυριακή στις 5,00 μ.μ. στη Νέα Φιλαδέλφεια
 Στο κλειστό γυμναστήριο «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου» της Νέας Φιλαδέλφειας, στην Αθήνα, αγωνίζεται το απόγευμα της Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος για τη 2η αγωνιστική της Β΄ εθνικής. 
Αντιμετωπίζει τον τοπικό Ιωνικό, μια ομάδα που κι΄ αυτή την περασμένη Κυριακή έχασε εκτός έδρας. Έτσι αναμένεται ένας δυνατός αγώνας που και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη με πάθος.
Οι καλαθοσφαιριστές Χρήστος Γκαβανόπουλος, Μάριος Σακελλαρίου και Νίκος Ψωμάς – Λυμπάρης για τον αγώνα αυτό, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγουwww.pierikosbc.gr  δήλωσαν τα εξής:

Χρήστος Γκαβανόπουλος – καλαθοσφαιριστής: «Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο γήπεδό μας με τον Αίαντα, ακολουθεί το πολύ δύσκολο ματς στην Αθήνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Μια ομάδα νεοφώτιστη, αλλά παράλληλα πολύ δυνατή και ενισχυμένη. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα και να φανούμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας ανεβάσει και ψυχολογικά». 
Μάριος Σακελλαρίου – καλαθοσφαιριστής: «Έχοντας πάντα ως δεδομένο ότι η ομάδα μας έχει κάνει μόνο τρεις βδομάδες προετοιμασία και μέσα σ΄ αυτές δύο φιλικά παιχνίδια, η εμφάνισή μας στην πρεμιέρα ήταν αρκετά καλή, αλλά αυτό που μετράει είναι το ροζ φύλλο του αγώνα, κάτι που όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε. Από κει και πέρα είμαστε καθημερινά στο γήπεδο και αγωνιζόμαστε για να έρθουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα».
Νίκος Ψωμάς – Λυμπάρης – καλαθοσφαιριστής: «Μετά την ήττα μας στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τώρα την ομάδα του Ιωνικού Ν.Φ. Μια ομάδα  νέα, δυνατή και σκληρή,  η οποία δε θα καταθέσει εύκολα τα όπλα εναντίον μας. Εμείς απο τη πλευρά μας, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο, διορθώνουμε τα λάθη μας και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι μέρα με τη μέρα, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.