Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το ματς της Κρανούλας

Νίκος Γκουλής : "Όταν παίζεις με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, τότε το σημαντικό είναι η πρόκριση. Δεν κινδυνεύσαμε, είχαμε έναν αξιόλογο διαιτητή και δύο αξιόλογους επόπτες, που μας ακύρωσαν 3 γκολ και δεν έδωσαν 2 πέναλτι. Όλοι κάνουν λάθη, κι εμείς και οι διαιτητές. Συγχαρητήρια στον κ. Ζώη και την ομάδα του." 

Σωτήρης Καραγκούνης : "Το ματς ήταν κλειστό, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε πολύ κλειστά. Δεν μας δόθηκαν 2 πέναλτι. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και αυτή μετράει."

Ανέστης Ζώης (προπονητής Δόξας Κρανούλας): "Γι' άλλη μια φορά χάσαμε μια πρόκριση στα πέναλτι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, αυτό ήταν μόλις το δεύτερο. Αντιμετωπίσαμε σωστά τον αντίπαλο, γνωρίζαμε πως θα παίξει. Αλλάξαμε 2 παίκτες αναγκαστικά. Θα παίξουμε και πιο επιθετικά απ' ότι σήμερα. Καλή συνέχεια στον Πιερικό. Για τη διαιτησία δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε. Οι νεαροί παίκτες μας είναι πολλοί, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν σήμερα."

Σπύρος Νικολάου (παίκτης Δόξας Κρανούλας): 
"Σήμερα το ματς ήταν κλειστό, αλλά αν μια ομάδα προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα κάτω ήμασταν εμείς, ενώ ο αντίπαλος έπαιζε συνεχώς με γεμίσματα. Στο α' μέρος δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε ότι εμείς είμαστε σε ανώτερη κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα."
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.