Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμετοχή στο τουρνουά της ακαδημίας "Ντίνος Κούης" από την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΣΦΚ Πιερικός (Photos)

Το Σάββατο 21/09/2013 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ , Προ - τζούνιορ , Τζούνιορ και Προ - παιδικό ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στην πρόσκληση γιορτή του ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ντίνου Κούη με συμμετοχές ομάδων που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Οι σύλλογοι που συμμετείχαν :

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ , ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Γ.Σ. , Α.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ , ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ , ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ , ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ , ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ο. , Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ , ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΟΣ , ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ , ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ , Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ , ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ , ΒΟΡΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ .

Δυναμικές αναμετρήσεις για όλους τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκαν στις πλούσιες , καταπληκτικές και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι .

Οι αναμετρήσεις είχαν ουσιαστικό νικητή το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών . Οι αρκετοί αγώνες που διεξήχθησαν είχαν συγκλονιστική εξέλιξη και πολλά γκολ με αποτέλεσμα οι γονείς των μικρών αθλητών να καμαρώσουν τα παιδιά τους κι όπως ήταν φυσικό οι προσπάθειες των μικρών να συνοδευτούν από το ανάλογο χειροκρότημα προπονητών , εφόρων , παραγόντων και γονέων .
Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ απόλαυσαν την ημερήσια απόδραση στη Θεσσαλονίκη κι αφιέρωσαν τις νίκες τους αντίστοιχα στους γονείς , προπονητές , εφόρους τους .

Προ - τζούνιορ : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-6
Τζούνιορ : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-6
Προ - παιδικό : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3

Στην αποστολή για Θεσσαλονίκη συμμετείχαν τα τμήματα : του Προ - παιδικού με προπονητή τον Κραγιόπουλο Κων / νο και έφορο τμήματος τη Δασκαλοπούλου Χριστίνα , του Τζούνιορ με προπονητή τον Κόιτς Βλάντο και έφορο τμήματος τον Τσενεκίδη Δημήτριο , του Προ - τζούνιορ με προπονητή τον Αδαμόπουλο Ηλία και εφόρους την Πάτσιου Μαρία και τον Τσακιρίδη Βασίλειο . Αρχηγός της αποστολής ο τεχνικός διευθυντής του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ Τσιαμπέρας Ευάγγελος , καθώς επίσης και πολλοί γονείς των ποδοσφαιριστών .
Η αποστολή επέστρεψε στην Κατερίνη με τις καλύτερες εντυπώσεις κι αναμνήσεις σε παιδιά , παράγοντες και γονείς με την επιθυμία των παιδιών ν ' ανανεώσουν το ραντεβού τους για του χρόνου .
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους διοργανωτές , τους γονείς των αθλητών μας που συμπαραστάθηκαν ως αρωγοί και ταξίδεψαν μαζί μας καθώς επίσης και τον οδηγό του λεωφορείου μας .

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.