Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Φουλ για το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα οι Παγκορασίδες του Πιερικού!


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-0
(25-0!!!, 25-12, 25-17)

Ασταμάτητο παραμένει το "εξπρές" των παγκορασίδων του Πιερικού αφού κέρδισε και την ομάδα του Πάνθεον Λιτοχώρου με 3-0 σετ πετυχαίνοντας το 6 στα 6 και 18-0 σετ!!! και παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας, μια θέση στην οποία βρίσκεται εδώ και 3 χρόνια καθώς η ομάδα του Πιερικού έχει κατακτήσει συνεχόμενα τα δυο τελευταία πρωταθλήματα και οδεύει στην κατάκτηση του 3ου ενώ συνάμα έχει κατακτήσει ήδη και το πρωτάθλημα κορασίδων παρότι αγωνίστηκε ουσιαστικά με την ομάδα των παγκορασίδων.
Η ομάδα του Πιερικού στο παιχνίδι με το Πάνθεον ξεκίνησε το 1ο σετ εκπληκτικά και παίζοντας τέλεια αφού δεν έκανε κανένα λάθος το κέρδισε με 25-0!!! δείχνοντας γιατί αποτελεί ομάδα μοντέλο που παίζει πολύ υψηλό ποιοτικά βόλεϊ σε μικρή ηλικία.
Το 25-0 άφησε άφωνους τους πάντες δείχνοντας τις τρομερές ικανότητες σε τεχνικό και τακτικό επίπεδο που έχουν τα τρομερά "μωρά" του Πιερικού.

Στο 2ο και 3ο σετ ο Κ.Σαρρής έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις παίκτριες να αγωνιστούν θέλοντας να δει και την αγωνιστική κατάσταση των άλλων κοριτσιών.
Ειδικά τα κορίτσια που είναι γεννημένα 2001-2002 έδειξαν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο για να αποτελέσουν την διάδοχη κατάσταση αυτής της ομάδαw μοντέλο που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της.
Και τα δυο σετ τα πήρε ο Πιερικός εύκολα με 25-12 και 25-17 πετυχαίνοντας έτσι την έκτη νίκη σε 6 αγώνες και 18-0 σετ.
Ο Πιερικός με τα αποτελέσματα που έχει φέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με τα πολλά πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει, με την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία για 1η φορά στην ιστορία του Κατερινιώτικου βόλεϊ δείχνει το πολύ υψηλό ποιοτικά επίπεδο δουλειάς που γίνεται σε όλο το τμήμα, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.
Η τεχνογνωσία σε όλους τους τομείς έχει φέρει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και αποτελεί την βάση για ακόμη μεγαλύτερες και υψηλότερες επιτυχίες.
Η σύνθεση
Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Καραφουλίδου, Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Θεοδώρου, Γεροντίδου, Τσιγγαροπούλου, Σουλή, Κωνσταντινίδου Αθ., Θεοχαροπούλου, Τασχουνίδου.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου η ομάδα των γυναικών αγωνίζεται στο Κιλκίς με την τοπική ομάδα, ενώ η ομάδα των παγκορασίδων αγωνίζεται την Κυριακή στην Αλεξάνδρεια με την τοπική ομάδα και την Δευτέρα με την ομάδα του Αρχελάου.
Στόχος του Πιερικού η νίκη με καθαρό σκορ και παραμονή στην 1η θέση της βαθμολογίας και στα δυο πρωταθλήματα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν. 6944/995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948/724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.