Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Nίκη ή... νίκη!

Με μια δεδομένη απουσία και δύο « ερωτηματικά » κόντρα στην Καρδίτσα ο Πιερικός .

Τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ανακοίνωσε ο Πιερικός . Η ομάδα της Κατερίνης φιλοξενεί την ανεβασμένη Αναγέννηση Καρδίτσας και ελπίζει στο τρίποντο που θα την βάλει σε θέση ισχύος για την παραμονή στην κατηγορία .

Ο Γιώργος Καμπερίδης δεν υπολογίζει ξανά τον Ντόικιτς που παραμένει - για τελευταία αγωνιστική - τιμωρημένος . Από την άλλη , στους « εκλεκτούς » του βρίσκονται τόσο ο Κέρι , όσο κι ο Μπρίτο , ωστόσο παραμένει αβέβαιο κατά πόσο θα είναι σε θέση να προσφέρουν και οι δύο . Ίτσιος και Λαζαρίδης εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν κανονικά στις υποχρεώσεις τους .

Η αποστολή : Παπατολίκας , Πατσιογεώργος , Νικολίτσης , Ελευθεριάδης , Καρτσαμπάς , Αποστολίδης , Παπατόλιος , Ιορδανίδης , Κέρι , Μανίκας , Τσιρλίδης , Μιχαηλίδης , Παπαδόπουλος , Καραγκούνης , Πέικος , Νίκου , Μπρίτο , Ίτσιος , Λαζαρίδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.