Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Tα παράπονα του Κ. Παπαδόπουλου και η απάντηση του Β. Τσάκα

Κ. Παπαδόπουλος (πρόεδρος ΠΑΕ Πιερικός) : « Λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο που έχει στα χέρια του τη διοίκηση της ιστορικής Καβάλας . Αφού με επισκέφθηκαν στη σουίτα που μου παραχώρησε οι σωματώδεις φίλοι του και με προπηλάκισαν με κάθε τρόπο , γέμισε το γήπεδο με άπειρους σωματαράδες που προπηλάκισαν τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού . Λυπάμαι ειλικρινά . Η Καβάλα είναι τεράστια ομάδα και δεν χρειάζεται τέτοιες συμπεριφορές . Οι παρατηρητές της ΕΠΑΕ αγρόν ηγόραζαν και έτσι όλα είναι καλά . Άθλιος για ένα ακόμα παιχνίδι ο κ . Αγγελάκης . Μικρός το δέμας , αλλά κουτοπόνηρος . Σφάγιασε τον Πιερικό χωρίς οίκτο . Να τον χαίρονται . Συγχαρητήρια και στον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας γιατί διευκόλυνε το έργο των εύσωμων κυρίων , αφού το έργο ξυλοδαρμού των ποδοσφαιριστών μας ανέλαβαν ένστολοι άνδρες του . Κόλαση κυριολεκτική . Αηδίασα . Συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία . Κόντρα σε όλους πάλεψαν από το 20ό λεπτό με δέκα παίκτες και ήταν παλικάρια " .

Β. Τσάκας (αντιπρόεδρος ΠΑΕ Νέα Καβάλα) : "Σε χθεσινή μου τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και στο πλαίσιο της φιλοξενίας που διακρίνει την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ , μου δήλωσε ότι δεν έχει έρθει στην πόλη μας , διότι ήταν αδιάθετος . Έτσι η πρόσκληση μου για δείπνο έμεινε μετέωρη . Πιστεύω η αδιαθεσία του κ . Προέδρου να μη συνοδεύτηκε με εμπύρετη κατάσταση , που δημιουργεί φαντασιώσεις και παραλογισμούς . Ο κ . Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ φιλοξενήθηκε στη σουίτα που φιλοξενούμε όλες τις Διοικήσεις και μετά το τέλος του αγώνα απορώ , πως δεν είδε , ότι είδε όλο το γήπεδο , κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες και αποθανάτισαν οι φωτορεπόρτερ . Δηλαδή , τον ποδοσφαιριστή της ομάδας με το Νούμερο 6 να κυνηγά , προκειμένου να χειροδικήσει σε παίκτες της Καβάλας , δημιουργώντας πανικό . Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ δε διαθέτει μπράβους ούτε πουλαει μπραβιλικια . Ότι κερδίζει , το κερδίζει μέσα στις 4 γραμμές και συμβουλεύει τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να πράξει το ίδιο . Αν θυμάται καλά ο κ . Πρόεδρος , στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα , ήμουν μόνος μου με την οικογένεια μου στο γήπεδο του δίπλα του και όταν βριζόμουν από τον περίγυρο του , έκανε πως δεν άκουγε και σφύριζε αδιάφορα . Η ΚΑΒΑΛΑ σήμερα είχε κατοχή που μόνο μεγάλες ομάδες πετυχαίνουν , κέρδισε δίκαια και όφειλαν να της δώσουν συγχαρητήρια . Αν η ήττα αυτή πονάει τόσο πολύ , είναι κατανοητό αλλά αδυνατώ να δώσω εγώ τη λύση στα προβλήματα του Πιερικού . Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και μόνο , δίνουμε τον αγώνα μας και δεν ασχολούμαστε με τίποτε άλλο . Η σημερινή διαιτησία ήταν στα όρια του 50-50 , το οποίο φαίνεται ότι ενόχλησε τον κ . Πρόεδρο . Εάν κάτι τέτοιο δεν αντέχεται , τον παραπέμπουμε να δει το βίντεο του αγώνα , να ενισχύσει την ομάδα του και να μην αναζητά άλλοθι στη διαιτησία . Η Αστυνομία Καβάλας και ο Αστυνομικός Διευθυντής , στους μέχρι σήμερα αγώνες της ομάδας μας , έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους με την άψογη παρουσία τους στο γήπεδο και την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων τους . Πιθανόν , ο αξιότιμος κ . Πρόεδρος του Πιερικού να θέλει με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει για τη διαμεσολάβηση , ώστε να αποφευχθούν αυτόφωρες διαδικασίες . Διότι , άνθρωπος από τον πάγκο του Πιερικού , μετά τη λήξη του αγώνα , γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας , ΜΑΡΙΟ ΝΤΟΜΙ . Αυτά καταγγέλλουμε , αυτά καταδικάζουμε και καλούμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ να ζητήσει έστω μια συγγνώμη , γιατί εδώ ταιριάζει γάντι η παροιμία « εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι » ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.