Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Θέλει να παραμείνει το "αφεντικό" της πόλης!

Θετικός οιωνός για την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ενόψει Βατανιακού το «δυο στα δυο» φέτος με τους συμπολίτες . Μόνη απουσία ο Νίκου , γυρνά ο Μανίκας .

Με όπλο την καλή ψυχολογία (μετά την ευρεία νίκη στα Γιαννιτσά) και οδηγό την καλή παράδοση με τον Βατανιακό , ο Πιερικός θέλει το « 3Χ3 » φέτος με τους συμπολίτες σε επίσημες υποχρεώσεις την Παρασκευή για να πάρουν για τα καλά τον ... αέρα της πόλης και τον τίτλο του «αφεντικού» . Οι μελανόλευκοι νίκησαν με 3-0 στο Κύπελλο και 2-1 στον πρώτο γύρο πρωταθλήματος , ενώ δεν έχει υπάρξει άλλη επίσημη μεταξύ τους συνάντηση στο παρελθόν .

Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη θα επιδιώξει έξι βαθμούς , την Παρασκευή με τον Βατανιακό και σε δυο αγωνιστικές με τη Δόξα Δράμας εντός (επίσης ίδιος στόχος) , για να «κλειδώσει» τη σωτηρία (ενδιάμεσα έχει το δύσκολο ματς με τη Νίκη στο Βόλο) . Εκτός μάχης θα μείνει μόνο ο τιμωρημένος Νίκου , ενώ επανέρχεται ο Μανίκας .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.