Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Volley - Κορασίδες Πιερικού: "We are the Champions!"

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ 3Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
( 10-25 , 20-25 , 16-25 )

Τον 5ο συνεχόμενο τίτλο κατέκτησαν οι κορασίδες του Πιερικού όπου κέρδισαν στον τελικό την ομάδα του Μ.Αλεξάνδρου Γιαννιτσών με 3-0 σετ μέσα στα Γιαννιτσά και στέφθηκε πρωταθλήτρια για 5η συνεχόμενη χρονιά , μια αγωνιστική πριν την λήξη της τελικής φάσης και μάλιστα με απόλυτο ρεκόρ και φέτος αφού , πέτυχε 15 νίκες σε 15 αγώνες και 45-0 σετ !

Η ομάδα του Πιερικού παρέμεινε για 4η χρονιά αήττητη , έχοντας σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της , δημιουργώντας μια ομάδα θρύλο που σχεδόν αδύνατο να ξαναπεράσει άλλη ομάδα με αυτά τα αποτελέσματα . Μια ομάδα μοντέλο με παίκτριες γεννημένες πρωταθλήτριες που αρνήθηκαν 4 χρόνια να χάσουν .

Η ποιότητα των τρομερών κοριτσιών του Πιερικού ήταν τέτοια , που στο παιχνίδι των Γιαννιτσών επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά γιατί θεωρούνται ομάδα μοντέλο , και υπερασπίσθηκαν τον περσινό τίτλο τους με τον καλύτερο τρόπο . Κατακτώντας χωρίς να χάσουν ούτε σετ και τον φετινό τίτλο .

Στο 1ο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο , αφού τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι , πήραν μεγάλη διαφορά στο σκορ που το διεύρυναν μέχρι το τέλος του σετ κερδίζοντας το πολύ εύκολα με 25-10 . Έτσι η ομάδα του Πιερικού έδειξε ότι ήταν αποφασισμένη να ξανακερδίσει τον τίτλο . Να κάνει αυτό που κάνει 4 χρόνια συνεχόμενα .

Το 2ο και 3ο σετ ήταν τυπική διαδικασία , αφού η ομάδα του Πιερικού παίρνοντας διαφορά στο σκορ από την αρχή , δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στην ομάδα των Γιαννιτσών με συνέπεια την κατάκτηση της νίκης και το 5ο πρωτάθλημα . Τα κορίτσια του Πιερικού υπερασπίσθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον θρόνο τους παραμένοντας εκεί για 4η συνεχόμενη χρονιά .

Η ομάδα μοντέλο του Πιερικού δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι , με πολύ σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά , με υπομονή και επιμονή , με τεχνογνωσία από το προπονητικό τιμ . Τα κορίτσια του Πιερικού με την θέλησή τους και την δουλειά τους , υλοποιώντας το προπονητικό πρόγραμμα δημιούργησαν μια τρομερή ομάδα μοντέλο , πρότυπη για όλους , πετυχαίνοντας απίστευτα πράγματα αφήνοντας τους πάντες άφωνους .

Τα κορίτσια δημιούργησαν μια ομάδα , αντάξια του μεγάλου ονόματος του Πιερικού και της βαριάς φανέλας που φορούν . Με καρδιά πρωταθλητή , έκτισαν μια δυναστεία με 5 τίτλους σε 4 χρόνια με εκπληκτικά ρεκόρ . Ο Πιερικός έδειξε για ακόμη μια φορά την άριστη οργάνωση που έχει σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο , πως να πετυχαίνει φοβερά και εκπληκτικά πράγματα ακόμη και σε πολύ μικρή ηλικία .

Ο Κ.Σαρρής δήλωσε : " Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο σε αυτά τα τρομερά κορίτσια , διότι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές . Τους ευχαριστώ για όλες τις όμορφες στιγμές που μου χάρισαν και περάσαμε μαζί . "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.