Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος - Ευρώπη Πευκοχωρίου, το Σάββατο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 5 μμ

Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας είναι αυτό του Σαββάτου με την Ευρώπη Πευκοχωρίου που θα γίνει στην Κατερίνη , στις 5 μμ .

Οι αντίπαλοι του Πιερικού Αρχελάου είναι στην ίδια βαθμολογική θέση και γι αυτό η ομάδα της Κατερίνης θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να αναστρέψει την πορεία από τις τελευταίες αγωνιστικές .

Στον αγώνα του πρώτου γύρου θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Πευκοχώρι είχε νικήσει στην έδρα του , στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής , με 90 - 89 .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Λόρτος και Κοϊμτζόγλου και κομισάριος ο κ . Γιώργος Σαμαλής .

Για τον αγώνα ο βοηθός προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Χρήστος Ξηρομερίτης , δήλωσε :
« Προερχόμαστε από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και μέτριων εμφανίσεων . Μπροστά μας είχαμε μια εβδομάδα που επισημάναμε και επιμείναμε ξανά στους στόχους και την τακτική που θα εφαρμόσουμε σε επίθεση και άμυνα . Η προσεχής αντίπαλος είναι μια πολύπειρη και επικίνδυνη ομάδα , με μεγάλο επιθετικό ταλέντο και είναι ικανή να τιμωρήσει τα λάθη μας . Ο οδηγός μας για το παιχνίδι θα είναι η άμυνα και το ισχυρό " θέλω " για τη νίκη . Η παρουσία των φίλων της ομάδας και η ενθάρρυνση των αθλητών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού , θα μας δώσει περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση και είμαι βέβαιος ότι το Σάββατο το κοινό μας θα δώσει ξανά το παρών " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.