Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ελευθερούπολη - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στην Καβάλα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Ελευθερούπολη στις 5 μμ

Στην Ελευθερούπολη Καβάλας αγωνίζεται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Β εθνικής κατηγορίας .

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει και αυτό ιδιαίτερη σημασία , αφού οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Πιερικός που είναι στη μέση , έχει ανάγκη τη νίκη για να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την παραμονή του στην κατηγορία .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Λαζαρίδης και Τζιοπάνος και κομισάριος ο κ . Μπαγκλατζής .

Για τον αγώνα οι βοηθοί προπονητές του Πιερικού Αρχελάου Σωτήρης Γκαβοτάσιος και Μιχάλης Σαραπτσής , δήλωσαν :

Σωτήρης Γκαβοτάσιος : « Η τροπή που έχει πάρει το πρωτάθλημα από βαθμολογικής πλευράς μετά την ήττα από το Στρατώνι , καθιστά τη νίκη απέναντι στην Ελευθερούπολη επιτακτική . Το άγχος του αποτελέσματος καθώς και οι όσες ανασφάλειες δημιουργήθηκαν , θα πρέπει να αποτελέσουν κίνητρο για περισσότερη δουλειά στο διάστημα που μεσολαβεί , προκειμένου αφενός το άγχος να αποβεί δημιουργικό και αφετέρου οι ανασφάλειες να εξαλειφθούν . Πιστεύω πως κάθε προπόνηση προσανατολίζεται στη σωστή κατεύθυνση , οπότε το μόνο που θα πρέπει να μας φοβίζει είναι ο κακός μας εαυτός " .

Μιχάλης Σαραπτσής : " Μετά την εντός έδρας ήττα από το Στρατώνι την περασμένη Κυριακή , είμαστε υποχρεωμένοι να καταφέρουμε άμεσα μια εκτός έδρας νίκη για να μπορούμε να παραμένουμε μέσα στους στόχους μας . Ο αγώνας με την Ελευθερούπολη που ακολουθεί , είναι πραγματικά κομβικής σημασίας και για τις δυο ομάδες , καθώς οι γηπεδούχοι « καίγονται » για την νίκη , λόγω της δύσκολης βαθμολογικής τους θέσης . Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα αυτό με όλες μας τις δυνάμεις , σωματικές και πνευματικές . Πιστεύουμε στη νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να την κατακτήσουμε » .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.