Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Φιλική 7αρα στο Λιτόχωρο...

Ο Πιερικός επιβλήθηκε σε φιλικό τεστ και περιμένει την τυπική ένταξη των " νέων " στο ρόστερ .

Με 7-1 επιβλήθηκε του Απόλλωνα Λιτοχώρου ο Πιερικός , σε φιλικό παιχνίδι το οποίο προσέφερε την ευκαιρία στο Γιώργο Καμπερίδη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Καβάλα καθώς και όσους βρίσκονται στον ... προθάλαμο της ομάδας και αναμένουν την απόκτηση ενημερότητας για να ενταχθούν και τυπικά στο ρόστερ . Δυο γκολ πέτυχε ο Μιχαηλίδης και από ένα οι Τσιρλίδης , Καραγκούνης και οι " καινούριοι " Κόιτς , Έκελμανς και Ντόσης .

Το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εθνικό Γαζώρου θεωρείται « μονόδρομος » και στην προσπάθεια αυτή ο Καμπερίδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους από το παιχνίδι με την Καβάλα , Ντόικιτς ( δεν έχει ανακοινωθεί το ύψος της ποινής του ) και Λαζαρίδη αλλά και στον Ίτσιο που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του από κίτρινες κάρτες .

Στον αντίποδα , στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να είναι ο Κέρι που ξεπερνά τον τραυματισμό του ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους " κλεισμένους " , η παρουσία των οποίων θα εξαρτηθεί από το αν ο Πιερικός πάρει τελικά ασφαλιστική ενημερότητα .

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.