Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Θρίλερ με την έκδοση των δελτίων των νέων ποδοσφαιριστών...

Τη Δευτέρα , πριν το ματς με Γάζωρο , θα ξέρει ο Καμπερίδης για τη σύνθεση του Πιερικού !

Λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου στην Κατερίνη , θα γνωρίζει ο Γιώργος Καμπερίδης αν θα μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας . Μπορεί οι Κατερινιώτες να έχουν κλείσει συμφωνίες με παίκτες ( ο λόγος για τους Άντερσον , Ντόση , Έκελμανς , Μπαλασά , Κόιτς , Σουμέλα , Γούτσιο και τους Καραθάνα , Δαλαμήτρα και Καρτσαμπά , που προωθήθηκαν από την ομάδα Νέων ) ωστόσο η αδυναμία εξασφάλισης ασφαλιστικής ενημερότητας , δεν επιτρέπει την ολοκλήρωση των μεταγραφών και , κατά συνέπεια , την έκδοση δελτίων , ώστε να μπορούν να αγωνιστούν κανονικά .

Οι προσπάθειες της διοίκησης θα κορυφωθούν το πρωί της Δευτέρας κι αν είναι αποτελεσματικές , τότε ο Γιώργος Καμπερίδης θα παρουσιάσει ένα ενισχυμένο σύνολο , απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλo . Σημειώνεται πως εκτός πλάνων βρίσκονται οι Ντόικιτς , Λαζαρίδης , Ίτσιος , ενώ μέχρι το βράδυ της Δευτέρας το τεχνικό επιτελείο θα έχει αποφασίσει για την ... τύχη του Μπουνγκού , που δοκιμάζεται από την Πέμπτη .

Ρεπορτάζ: Μ. Παρλιάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.