Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με το Στρατώνι

Στέλιος Χατζηιωάννου : " Το ζητούμενο τώρα είναι να ρεφάρουμε αυτήν την ήττα στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια "

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Στρατώνι , στην Κατερίνη , για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Με βάση την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου δεν δικαιούμασταν σήμερα τη νίκη . Είναι γεγονός ότι στο β ' ημίχρονο παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι . Όταν όμως είσαι 15 πόντους πίσω στο σκορ θέλει πολύ μεγαλύτερη σωματική και πνευματική προσπάθεια για να ανατρέψεις την κατάσταση , πόσο μάλλον όταν παίζεις με μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα , όπως είναι το Στρατώνι . Το ζητούμενο τώρα είναι να ρεφάρουμε αυτήν την ήττα στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς να έχουμε άλλες απώλειες στην έδρα μας » .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.