Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Volley: Πρωτοπορία για τους Άνδρες του Πιερικού, που "καθάρισαν" και τον Αριστοτέλη Σκύδρας

ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 
ΣΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 1ου ΓΥΡΟΥ

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-1
( 20-25 , 25-12 , 25-22 , 25-14 )

Το νικηφόρο σερί τους συνέχισαν οι άνδρες του Πιερικού αφού στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου πέτυχαν την 8η νίκη σε 8 αγώνες και 24-1 σετ παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία .
           
Οι άνδρες του Πιερικού μπήκαν πολύ μουδιασμένα στο 1ο σετ κάνοντας πολλά λάθη στο σερβίς και την επίθεση , δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα της Σκύδρας να κερδίσει το 1ο σετ . Ήταν το 1ο χαμένο σετ για την ομάδα του Πιερικού στο πρωτάθλημα .

Αυτό " ξύπνησε " τους άνδρες του Πιερικού και στο 2ο σετ αποκατέστησαν την τάξη κερδίζοντας το εύκολα με 25-12 ισοφαρίζοντας σε 1-1 .

Στο 3ο σετ η ανδρική ομάδα του Πιερικού πήρε διαφορά στο σκορ , αλλά προς το τέλος χαλάρωσε αδικαιολόγητα δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα της Σκύδρας να πλησιάσει στο σκορ , όμως η ομάδα του Πιερικού πήρε το 3ο σετ κάνοντας το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του παιχνιδιού .

Στο 4ο σετ είχαμε επανάληψη της εικόνας του 2ου σετ . Έτσι ο Πιερικός κέρδισε το παιχνίδι με 3-1 στην αυλαία του 1ου γύρου , αήττητος , βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Οι παίκτες δείχνουν με την διάθεση τους , την δουλειά τους και την θέληση τους για την υλοποίηση του στόχου . Ένας στόχος που ταιριάζει στο βαρύ όνομα του Πιερικού , που εκπροσωπεί επάξια το βόλεϊ της Κατερίνης σε όλες τις ηλικίες , σε άνδρες και γυναίκες .

Ο κόσμος που γέμισε το γυμναστήριο , είδε άλλη μια νίκη των παικτών του Πιερικού , χειροκροτώντας τους , δείχνοντας παράλληλα την αγάπη τους και την θέληση ν'ανέβει στο ψηλότερο σκαλί η ομάδα της Κατερίνης .

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ :

Σάββατο 22/02/2014 - Β΄ΔΑΚ Κατερίνης (Κλειστό Γυμναστήριο Καταφυγιώτικων) :
· ΓΥΝΑΙΚΩΝ 12:00 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
· ΑΝΔΡΩΝ 14:00 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Κυριακή 23/02/2014 :
· ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (ΔΑΚ Αιγινίου) 12:00 ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
· ΠΑΙΔΕΣ (Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης) 16:00 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΗ
· ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης) 18:00 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ( ΤΕΛΙΚΟΣ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.