Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Tα μάζεψε κι... έφυγε ο Ντιατά!

Τα ... μάζεψε από την Κατερίνη ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός , που πλέον δεν έχει δικαίωμα να ντυθεί στα μελανόλευκα , ανεξαρτήτως ενημερότητας . Περιμένουν « καμπάνα » για Ντόικιτς .

Παρελθόν πριν καν αποτελέσει ... παρόν για τον Πιερικό αποτελεί ο Πάπα Ιμπραχίμα Ντιατά . Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός , που είχε συμφωνήσει σε όλα και έκανε προπονήσεις , είχε δικαίωμα να υπογράψει μέχρι τις 31/1 , αφού δεν ανήκει στη λίστα των ελεύθερων και έτσι αποχώρησε ... άπραγος από την Κατερίνη , από τη στιγμή που ακόμα δεν εξασφαλίστηκε ενημερότητα .

Ο Γιώργος Καμπερίδης αισιοδοξεί ότι το θέμα θα διευθετηθεί , για να τεθούν στη διάθεσή του τουλάχιστον οι « κλεισμένοι » ως τώρα Άντερσον , Κόιτς , Σουμέλας , Έκελμανς , Ντόσης και Μπαλασάς . Παράλληλα , το κλίμα είναι βαρύ στους μελανόλευκους μετά την ήττα στην Καβάλα , αφού πλέον υπάρχει μειονέκτημα και στην ισοβαθμία (2-0 έναντι της νίκης με 1-0 στον πρώτο γύρο).

Ταυτόχρονα , για τον εντός έδρας αγώνα με τον Γάζωρο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ντόικιτς και Ίτσιος , με τον Σέρβο να περιμένει « καμπάνα » από μια ως τρεις αγωνιστικές , με βάση το επιβαρυντικό φύλλο αγώνα που συντάχθηκε την Κυριακή . Τουλάχιστον για , τον Πιερικό επανέρχεται ο Κέρι .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.