Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

21η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός 0-3

Μία μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία με 3-0 εκτός έδρας πέτυχε επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο Πιερικός , με την ομάδα της Πέλλας να μένει στον πάτο της βαθμολογίας .

Σε ένα ματς που ξεκίνησε με 25λεπτη καθυστέρηση αφού οι άνθρωποi της Αναγέννησης δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους διαιτητές του αγώνα , η ομάδα της Κατερίνης ήταν καλύτερη .

Προηγήθηκε στο 38 ' με τον Ιορδανίδη , ενώ στο 42' ο Ελευθεριάδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Γιώργου Καμπερίδη . Ο ίδιος παίκτης έκανε το στο 3-0 58 ' .

Ο Πιερικός έφτασε έτσι τους 20 βαθμούς στην 10η θέση , ενώ η Αναγέννηση Γιαννιτσών έμεινε τελευταία με 12 .

Αναγ. Γιαννιτσών (Θ. Δημόπουλος): Χατζιλάρι, Κρινίτσας, Ιορδανίδης, Παλάσκας, Σάρρος (47' Μπονγκ), Σιδηρόπουλος, Μπαξεβάνος, Καρτάλ (62' Τσιάμης), Λαμπάκης, Κυριακίδης, Αλέκου

Πιερικός (Γ. Καμπερίδης): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Ελευθεριάδης (80' Κέρι), Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (89' Παπατόλιος), Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Νικολίτσης, Ιορδανίδης, Λαζαρίδης 

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Ρίγκος (Γρεβενών) Καραλής (Ηπείρου)

  • Aυτό ήταν το δισχιλιοστό επίσημο παιχνίδι του Πιερικού στην ιστορία του και μέλη του ΣΦΙΠ που βρέθηκαν στα Γιαννιτσά ανάρτησαν σχετικό πανό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.