Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΣΦΚ Πιερικός (Ερασιτέχνης) (Photos)

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκοψε όπως επιτάσσει η παράδοση τη βασιλόπιτά του , σε μία λιτή και πάνω απ ' όλα ΠΙΕΡΙΚΗ ατμόσφαιρα .

Πλημμύρισε νιάτα ο χώρος του οικογενειακού κέντρου « ΕΛΙΑ » την Τετάρτη 12/2/2014 όπου ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με την Ακαδημία του , τα τμήματα υποδομών Παιδικό , Προπαιδικό , Τζούνιορ , Προτζούνιορ , Μπαμπίνι και το τμήμα βόλεϊ ανδρών και γυναικών , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά ανταλλάσσοντας μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον κι ευχές .

Με ενθουσιασμό κι αισιοδοξία συγκεντρώθηκαν όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας καθώς και οι ομάδες Βόλεϊ ανδρών και γυναικών .

Ο πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Πασχάλης Τσιτιρόκης χαιρέτησε την εκδήλωση απευθυνόμενος προς τα παιδιά , τους γονείς , τους προπονητές και τους εφόρους των τμημάτων , αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους , ευχαρίστησε τους προπονητές και τους εφόρους για την άρτια συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα , αναδεικνύοντας την ποδοσφαιρική διάπλαση σωστών χαρακτήρων και ολοκληρωμένων αθλητών .
Ευχαρίστησε τους γονείς που στέκονται δίπλα μας αρωγοί και συμπαραστάτες ώστε να συμπορευτούμε στις απαιτήσεις των καιρών και των προκλήσεων .
Οι τυχεροί αθλητές των τμημάτων οι οποίοι έλαβαν από μία ποδοσφαιρική μπάλα είναι :

Τμήμα Παιδικού : Αγγελής Βασίλειος
Τμήμα Προπαιδικού : Σκαμαγκάς Δημήτριος
Τμήμα Τζούνιορ : Τσενεκίδης Νικόλαος
Τμήμα Προτζούνιορ : Παπαδημητρίου Αστέριος
Τμήμα Βόλεϊ : Χρυσικός Αναστάσιος

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.