Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Volley: Νέα απόλυτη κυριαρχία του Άρχοντα του Βορρά!

Photo αρχείου (P24 Blog)
ΑΝΔΡΕΣ : ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 ( 10-25 , 13-25 , 18-25 )
ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0 ( 25-6 , 25-7 , 25-12 )
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 ( 23-25 ​​, 6-25 , 10-25 )
ΠΑΙΔΕΣ : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-0

Την εκπληκτική φετινή πορεία συνέχισαν τα τμήματα του Πιερικού , αφού και αυτή την αγωνιστική πέτυχαν ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να χάσουν σετ δείχνοντας την φανταστική δουλειά που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού . Άνδρες , γυναίκες , παίδες και παγκορασίδες σημείωσαν νέες νίκες , ενώ οι κορασίδες είχαν ρεπό , καθώς αγωνίζονται την Κυριακή 16/02/2014 στα Γιαννιτσά με την τοπική ομάδα και με νίκη κατακτούν τον 5ο συνεχόμενο τίτλο , δημιουργώντας ένα εκπληκτικό και ακατάρριπτο ρεκόρ .

Οι Άνδρες συνέχισαν το εντυπωσιακό τους σερί και κέρδισαν μέσα στην Φλώρινα την τοπική ομάδα εύκολα με 3-0 σετ , πετυχαίνοντας την 6η νίκη σε 6 αγώνες , παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας , στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Οι Γυναίκες του Πιερικού πέτυχαν την 10η νίκη σε 10 αγώνες με 3-0 σετ . Έχοντας το απόλυτο ρεκόρ σε νίκες και σετ , βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουν εξασφαλίσει την είσοδο στην τελική φάση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία . Στο παιχνίδι με την ομάδα του Αιγινίου , τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πολύ καλά και πειθαρχημένα , κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ , μη επιτρέποντας την Νίκη Αιγινίου να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση .

 Άνδρες , γυναίκες , κορασίδες και παγκορασίδες βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας με απόλυτο ρεκόρ αφού έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια με 3-0 σετ και έχουν το καλύτερο ρεκόρ απ' όλες τις ομάδες . Συνολικά την φετινή χρονιά έχουν πετύχει 38 νίκες σε 38 αγώνες ! και συνολικά 114-0 σετ ! Τα εκπληκτικά κατορθώματα των ομάδων του Πιερικού έχουν αφήσει τους πάντες άφωνους , δείχνοντας την εκπληκτική δουλειά που γίνεται σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , αντάξιο του μεγάλου ονόματος του Πιερικού και της « βαριάς » φανέλας που φοράνε οι αθλητές και οι αθλήτριες του Πιερικού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.