Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης (Photos)

Ακόμη μια ενδιαφέρουσα και ουσιαστική επίσκεψη έκανε πριν λίγες μέρες ο Πιερικός Αρχέλαος . Αυτή τη φορά η αντιπροσωπεία του συλλόγου πήγε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης , όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες , οι δάσκαλοι και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων την υποδέχθηκαν με εμφανή τη χαρά και την ικανοποίησή τους .

Ο διευθυντής του σχολείου κ . Άρης Κασιμίδης στην αρχή καλωσόρισε τον Πιερικό Αρχέλαο λέγοντας , μεταξύ άλλων : « Σήμερα ήρθε στο σχολείο μας μια ομάδα με πολύχρονη ιστορία , που δόξασε και τίμησε την πόλη μας , τον τόπο μας , την Πιερία , διαφήμισε και διαφημίζει την Κατερίνη σε όλη την Ελλάδα και έβγαλε πάρα πολλούς αθλητές που είχαν ταλέντο και διακρίσεις . Ένας τόπος διαφημίζεται πρώτα από τους ανθρώπους του , δηλαδή από αυτά που δίνουν . Και αυτά είναι οι δεξιότητες , οι ικανότητές του , η προσφορά του . Η ομάδα μας φιλοδοξεί να ανέβει ακόμη πιο ψηλά και σήμερα νοιώθουμε πολύ ωραία που είναι όλοι εδώ , ανάμεσά μας " .

Στη συνέχεια την ομάδα καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ . Μαρία Φωτιάδου και ακολούθως ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου κ . Γιάννης Πόδας ευχαρίστησε όλους για την εκπληκτική υποδοχή , προτρέποντας παράλληλα τα παιδιά να είναι κοντά στον αθλητισμό .

Στη συνέχεια ο καλαθοσφαιριστής Λάζαρος Πέτκος και οι προπονητές Σωτήρης Γκαβοτάσιος και Βασίλης Τσερνισώφ πήγαν με τους μαθητές στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου και έπαιξαν μαζί τους , ικανοποιώντας παράλληλα και την απαίτηση των παιδιών για αυτόγραφα στη φωτογραφία της ανδρικής ομάδας που μοιράσθηκε .

Η εκδήλωση κράτησε μια ώρα περίπου και έκλεισε με μια δεξίωση προς τιμή του Πιερικού Αρχελάου που οργάνωσε ο σύλλογος γονέων με νόστιμα σπιτικά εδέσματα .

Σε ανταπόδοση της επίσκεψης , μαθητές και γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης παρακολούθησαν την Κυριακή τον αγώνα με το Στρατώνι .

Τέλος , για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου ο διευθυντής του σχολείου κ . Άρης Κασιμίδης και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων κ . Μαρία Φωτιάδου , ​​δήλωσαν :

Αριστείδης Κασιμίδης - Διευθυντής 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης : " Με ιδιαίτερη χαρά υποδεθήκαμε σήμερα στο σχολείο μας την αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου . Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμάς και τα παιδιά χάρηκαν ακόμη περισσότερο . Είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά με τους αθλητές και τους προπονητές . Ευχόμαστε στην ομάδα καλή πορεία και επιτυχίες . Με αυτό το πνεύμα που υπηρετεί τον αθλητισμό σήμερα ο Πιερικός Αρχέλαος , έτσι να είναι πάντα και επειδή ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει το ιστορικό αυτό όνομα θέλουμε να προοδεύουν όλα τα τμήματά του . Ο αθλητισμός με την αξία του διαμορφώνει προσωπικότητες και ολοκληρωμένους πολίτες . Θερμά συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή " .

Μαρία Φωτιάδου - Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημ . Σχολείου Κατερίνης : « Ευχαριστούμε θερμά τον Πιερικό Αρχέλαο γι αυτή την επίσκεψη στο σχολείο μας . Είναι πολύ όμορφο που γίνεται σήμερα εδώ στο σχολείο , είναι ένα γεγονός που το χαίρονται τα παιδιά μας . Θεωρώ ότι είναι σωστό τα παιδιά να εντάσσονται σε αθλητικές ομάδες γιατί μέσα από αυτές μαθαίνουν να δουλεύουν συλλογικά " .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.