Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ψάχνει τον Αντί-Μανίκα ο Πιερικός

Λύσεις εκ των έσω για την κορυφή της επίθεσης αναζητούν οι Κατερινιώτες ενόψει Γιαννιτσών . Υποψήφιοι οι Τσιρλίδης και Παπαδόπουλος , γυρνούν οι Ντόικιτς και Κέρι .

Η συγκομιδή ενός βαθμού στα δυο εντός έδρας παιχνίδια με Εθνικό Γαζώρου και Αναγέννηση Καρδίτσας σίγουρα ήταν πολύ φτωχή για τον Πιερικό , έστω και αν υπήρχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Καβαλιώτη Τερετίδη στο ματς με τους Θεσσαλούς . Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη καλείται να ... εξιλεωθεί και να κάνει ρελάνς την Κυριακή , στο δύσκολο « τελικό » με την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά . Οι μελανόλευκοι θέλουν τη νίκη - εξάποντο με έναν βασικότατο ανταγωνιστή για τη σωτηρία , ενώ για τους Κατερινιώτες γυρνούν οι Ντόικιτς ( από δυο αγωνιστικές τιμωρίας ) και Κέρι ( από τραυματισμό ) .

Ο βασικός « πονοκέφαλος » για τον Πιερικό είναι η έλλειψη του Ηλία Μανίκα , αφού ο έμπειρος φορ που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη γραμμή κρούσης ( ελλείψει ελάχιστων έμπειρων επιλογών ) δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του . Τη θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν κυρίως οι Γιώργος Τσιρλίδης και Σίμος Παπαδόπουλος , χωρίς να αποκλείεται να συνυπάρξουν σε άλλους ρόλους , ή να γίνει έκπληξη με κάποια τρίτη λύση από τον Καμπερίδη .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.