Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Volley: Στον Ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΕΜ οι Άνδρες του Πιερικού!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-2 ( 25-18 , 16-25 , 23-25, 25-23 , 15-12 )

Στον ημιτελικό του κυπέλλου πέρασαν οι άνδρες του Πιερικού , αφού στο ντέρμπι κορυφής , και σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν για καρδιακούς , κέρδισαν την ομάδα της Κοζάνης με 3-2 σετ .

Ήταν ένα παιχνίδι , το οποίο θα μπορούσε η ομάδα της Κατερίνης να το κερδίσει 3-1, καθώς στο 3ο σετ είχε τις ευκαιρίες να πάρει το σετ , όπως επίσης και να το χάσει το παιχνίδι με 3-1 αφού βρέθηκε να χάνει 2-1 σετ . Όμως , με καρδιά πρωταθλητή γύρισαν το παιχνίδι και πέρασαν τελικά στον ημιτελικό του Κυπέλλου .

Η ομάδα του Πιερικού παρότι βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας , καθώς το πρωτάθλημα ανδρών ξεκινά 21 Δεκεμβρίου , εντούτοις έδειξε σε μερικά σημεία του αγώνα , σημάδια μεγάλης ομάδας , που αναμένεται να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στο 1ο σετ οι παίκτες του Πιερικού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι , πήραν διαφορά στο σκορ την οποία κράτησαν ως το τέλος με αποτέλεσμα να πάρουν το σετ με 25-18 και να προηγηθούν με 1-0 σετ .

Στο 2ο σετ όμως , η ομάδα της Κοζάνης μπήκε αυτή με την σειρά της πολύ δυνατά στο σετ , με συνέπεια να πάρει αυτή διαφορά στο σκορ , αναγκάζοντας τους παίκτες του Πιερικού να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο και τελικά να πάρουν το σετ με 25 -16 και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι σε 1-1 σετ .

Στο 3ο σετ οι άνδρες του Πιερικού πήραν μια μικρή διαφορά στο σκορ , προηγήθηκαν 22-19 και 23-22 , όμως αβίαστα λάθη οδήγησαν στην απώλεια του σετ με 23-25 ​​.

Στο 4ο σετ μη έχοντας άλλη λύση , η ομάδα του Πιερικού παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο , έδειξε χαρακτήρα και πήρε το 4ο σετ με 25-23 ισοφαρίζοντας έτσι σε 2-2 σετ , οδηγώντας το παιχνίδι στην " ρώσικη ρουλέτα " του ταϊ μπεϊκ .

Εκεί στο 5ο σετ οι παίκτες του Πιερικού με ψυχή και δείχνοντας σημάδια μεγάλης ομάδας κέρδισαν το 5ο σετ με 15-12 πιο εύκολα απ ' ότι δείχνει το σκορ και την νίκη με 3-2 σετ πηγαίνοντας έτσι στον ημιτελικό του κυπέλλου .

Η ομάδα του Πιερικού αν και βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας , προσπάθησε πολύ μέσα στο γήπεδο , θέλοντας πολύ την νίκη , και έδειξαν ότι θέλουν πάρα πολύ να πάρουν το κύπελλο και να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς .

Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο , ευχαριστήθηκε θέαμα και χειροκρότησε πολύ θερμά τους παίκτες του Πιερικού δείχνοντας την αγάπη τους γι ' αυτήν την ομάδα αλλά και την δίψα τους και θέληση για την κατάκτηση του κυπέλλου .

Ο Πιερικός δείχνει και φέτος από πολύ νωρίς με την άριστη οργάνωση που διαθέτει σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο , ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος και θα αποτελέσει την κυρίαρχη δύναμη .

Η σύνθεση : ( Σαρρής ) Σαμαλής , Χρυσικός , Γερομιχαλός , Πάπας , Ξενίδης , Καραγιάννης , Καλιακός , Αλεξίου , Μπατσαράς , Θεοχάρης , Τόλιας , Λαζαρίδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.