Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

7η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Αναγέννηση Καρδίτσας - Πιερικός 1-0 (Video)

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας κερδίζοντας 1-0 τον σκληροτράχηλο Πιερικό ύστερα απο ένα παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ... " Ψυχογραφήματος " !   Οι " κιτρινόμαυροι " πέτυχαν το χρυσό γκόλ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουντούρη στο 73 ' το οποίο κέρδισε ο Γεωργακόπουλος , ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πιερικός κέρδισε κι αυτός πέναλτι αλλά ο Αποστόλης Σιαράβας το απέκρουσε με διπλή προσπάθεια κρατώντας όρθια την ομάδα του .

Οι φάσεις του αγώνα αναμφίβολα είναι το πέναλτι του Μπουντούρη στο 73 ' ( το κέρδισε ο Γεωργακόπουλος μετά απο συνδυασμό με τον Χατζηρίζο ) και η απόκρουση του Σιαράβα ( διπλή ) στο πέναλτι του Αποστολίδη στο 76'.

Ωστόσο ο Πιερικός θα μπορούσε εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της Καρδίτσας να κρατήσει μπάλα και θα μπορούσε να σκοράρει και στο 58 ' όταν είχε το δοκάρι σε κεφαλιά του Νικολίτση και σε σουτ του Μανίκα που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γήτας !

 Γκόλ όμως θα μπορούσε να κάνει και η Αναγέννηση παρότι δεν έπαιξε καλά στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 33 ' οταν ο Χλωρός σημάδεψε αντί για τα δίχτυα τον τερματοφύλακα του Πιερικού σε σέντρα του Μπουντούρη .

ΑΝΑΓ . ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ : Σιαράβας , Γκουγκούδης , Δημόπουλος , Κουκούλης , Ρόβας , Καραχάλιος ( 69 ' Καραχάλιος ) , Γήττας , Μπουσινάκης ( 46' Γεωργακόπουλος ) , Μπουντούρης , Μπιτέλης , Χλωρός ( Κρανιώτης 60 ' ) .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Λαμπάκης , Κρουσταλλέλης ( 48 ' Ελευθεριάδης ) , Ντόικιτς , Ιασωνίδης , Σερέτης , Καθάριος , Ιορδανίδης Γ . ( 63 ' Αποστολίδης ) , Μανίκας , Στεφανίδης , Νικολίτσης , Αθανασίου

  • Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.