Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Κριτήριο διάκρισης η έδρα για τον Πιερικό!

Πέντε ματς εντός και μόνο δυο έξοδοι για τους μελανόλευκους ως το φινάλε του πρώτου γύρου . Ενοχλήσεις για Νίκο Ιορδανίδη .

Σαν επιστέγασμα των προηγούμενων επιτυχιών με Καβάλα και Καλλονή , αλλά και την καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους ( χάθηκαν ευκαιρίες για το διπλό ) , κρατούν στον Πιερικό την ισοπαλία της Δευτέρας με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες . Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε καθίζηση , με την αλλαγή του Γιώργου Ιορδανίδη ( ξεκίνησε με πυρετό ) να αποσυντονίζει στα χαφ τους μελανόλευκους . Πλέον , η ομάδα της Κατερίνης προετοιμάζεται για το νέο εκτός έδρας αγώνα , με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή .

Κορωνίδα της επιτυχίας το ... σπίτι

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στη συνέχεια το πρόγραμμα " στρώνει " για την ομάδα του Γιώργου Φοιρού , που θα δώσει πέντε ματς εντός ως το φινάλε του πρώτου γύρου και μόλις ένα εκτός ( με τη Δόξα Δράμας ) ! Συγκεκριμένα , τα παιχνίδια στην Πιερία είναι με Αναγέννηση Γιαννιτσών , Βατανιακό (τυπικά φιλοξενούμενος) , Τύρναβο , Νίκη Βόλου και Κέρκυρα και από τη συγκομιδή σε αυτά θα φανεί τι ... ψάρια " πιάνει " ο Πιερικός και αν μπορεί να « χτυπήσει » τετράδα , πριν την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο .

Υπέρηχο ο Ν . Ιορδανίδης

Την ίδια στιγμή , άτυχος στάθηκε στην προπόνηση της Τρίτης ο Νίκος Ιορδανίδης ( φωτό ) . Ο έμπειρος στόπερ τραυματίστηκε στο δικέφαλο και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε υπέρηχο , για να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για θλάση , τράβηγμα ή κάτι πιο ήπιο και το πόσο διάστημα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.