Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Λιβαδειά - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στη Λιβαδειά


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Την Κυριακή στη Λιβαδειά στις 5 μμ

Με την πρωτοπόρο Λιβαδειά αγωνίζεται ο Πιερικός Αρχέλαος την Κυριακή για την 7η αγωνιστική της Β εθνικής κατηγορίας .

Θα φιλοξενηθεί στην ομώνυμη πόλη για ένα δύσκολο παιχνίδι , αφού η γηπεδούχος έχει δείξει μέχρι τώρα μια πολύ καλή εικόνα που παράλληλα θέλει να κρατήσει την πρώτη θέση , όπως πέρυσι που αγωνίζονταν στη Γ εθνική .

Ο Πιερικός Αρχέλαος παρουσιάζει αναμφισβήτητα μια δυναμική που χάρη σ αυτή και στη συμπαράσταση του κόσμου , θα ταξιδέψει στη στερεοελλαδίτικη πόλη με επιδιωκόμενο στόχο τη νίκη .

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Αναγνώστου και Στρέμπας .

Για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου Θεόδωρος Οικονόμου και Φάνης Τσαϊτουρίδης , δήλωσαν :

Θεόδωρος Οικονόμου : " Θα είναι ίσως το ποιο δύσκολο από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα . Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα με μεγάλη ένταση , προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή " .

Φάνης Τσαϊτουρίδης : " Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αρχίζουμε να βρίσκουμε ρυθμό . Μη ξεχνάμε πως είμαστε μια νεανική και νέα ομάδα . Η Λιβαδειά είναι μια καλή ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες και έχει δείξει μέχρι ότι σκοπός της είναι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα . Για να κερδίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι , θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και πειθαρχημένα . Τέλος , θέλω να δηλώσω τη συμπαράστασή μου στον συμπαίκτη μας Θωμά Αμπαρά που είχε μια άτυχη στιγμή με τον τραυματισμό του και εύχομαι να επανέλθει γρήγορα στην ενεργό δράση " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.