Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος - Ηρακλής Κοζάνης, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ

Με ενδιαφέρον αναμένεται και αυτό το παιχνίδι με τον Ηρακλή Κοζάνης που θα γίνει την Κυριακή στις 5 μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ . Σταθμού , στην Κατερίνη .

Είναι για την έκτη αγωνιστική και με έναν βαθμό διαφορά , οπότε το παιχνίδι προμηνύεται συναρπαστικό .

Στο διάστημα αυτό , μιας και δεν είχε αγώνα την περασμένη Κυριακή , ο Πιερικός Αρχέλαος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το επικείμενο παιχνίδι , έδωσε δύο φιλικούς αγώνες και η αγωνιστική του κατάσταση είναι σε πολύ καλό βαθμό .

Για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Ασημάκης και Μάριος Σακελλαρίου , δήλωσαν :

Γιώργος Ασημάκης : " Είναι ένας δύσκολος αγώνας και ο Ηρακλής Κοζάνης είναι μια άκρως επιθετική ομάδα με έμπειρους παίκτες στην κατηγορία . Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις απαιτήσεις του αγώνα , θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας , θα δούμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και ευελπιστούμε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα . Είμαστε σε ανοδική πορεία και δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών . Επίσης εγώ και οι συμπαίκτες μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Κατερίνης για την παρουσία του στο γήπεδο " .

Μάριος Σακελλαρίου : " Το κενό που μεσολάβησε είμαι σίγουρος ότι το εκμεταλλευτήκαμε στα μέγιστα . Δουλέψαμε κυρίως πάνω στις αδυναμίες μας και στους στόχους που έχουμε θέσει για ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού . Όσο για την Κοζάνη , είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που χρειάζεται προσοχή και θα πρέπει να προβάλλουμε , όπως και σε κάθε ματς βέβαια , τον καλό μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα . Έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και με επιμονή γι αυτό . Ο κόσμος θα παίξει και αυτός τον δικό του ρόλο και θα χαρούμε να αγωνιστούμε ακόμη μια Κυριακή με γεμάτη κερκίδα " .

● Στη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα με τον Ηρακλή Κοζάνης , θα τιμηθεί η ομάδα των νεανίδων του Πιερικού Αρχελάου για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ .

● Και στον αγώνα αυτό θα υπάρχουν δέκα διακεκριμένες θέσεις , κοντά στον αγωνιστικό χώρο , για τους δέκα πρώτους που έκαναν like στο facebook του συλλόγου μετά την ανάρτηση για το θέμα αυτό .

● Και διαγνωστικά παιχνίδια θα γίνουν στο ημίχρονο όπου θα συμμετέχουν και οι φίλαθλοι .

● Μαθητές , γονείς και δάσκαλοι προσκλήθηκαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ηρακλή Κοζάνης . Στους αγώνες που γίνονται στην Κατερίνη , κάθε φορά θα προσκαλούνται και διαφορετικά σχολεία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.