Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Σ.Φ.Κ. Πιερικός: Συγχαρητήριο στην ΕΠΣ Πιερίας


Πανευρωπαϊκός αγώνας προκριματικών εθνικών ομάδων ελπίδων
ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΟΥΗΔΙΑΣ στην Κατερίνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας , το διοικητικό συμβούλιο κι όλους τους συντελεστές της άριστης και άρτιας οργάνωσης του συγκεκριμένου αγώνα Κ 21 Ελπίδων , ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΟΥΗΔΙΑΣ στην Κατερίνη .

Το μεράκι και ο εθελοντισμός όλων ανέδειξε ότι η Πιερία και οι Πιεριείς μπορούν να διοργανώσουν και να φιλοξενήσουν υψηλού επιπέδου αθλητικούς αγώνες συμβάλλοντας στην ανύψωση του αθλητικού πνεύματος και πολιτισμού .

 Η άριστη συνεργασία των συντελεστών του αθλήματος και σύσσωμης της πόλης της Κατερίνης , των τριών δήμων , της περιφερειακής ενότητας Πιερίας , των αθλητικών σωματείων και παραγόντων , και ιδιαίτερα των μελών του Δ.Σ. και του προέδρου της Ε.Π.Σ. Πιερίας και των εργαζομένων στο Α ΔΑΚ Κατερίνης επιβεβαιώθηκε με την ονειρεμένη επιβράβευση της διοργάνωσης από τους 3500 θεατές που παρευρέθησαν στο γήπεδο της πόλης και από τους χιλιάδες τηλεθεατές των τηλεοπτικών δικτύων της χώρας , αλλά το κυριότερο από τη χαρά και το χαμόγελο που σκορπίστηκε αμέριστα σε όλους , μικρούς και μεγάλους , και από το αισιόδοξο μήνυμα που πήγε παντού .

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία . Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να συνεισφέρουμε στο αθλητικό πνεύμα και στον αθλητικό πολιτισμό .
Σας ευχαριστούμε για τα ωραία συναισθήματα που μας χαρίσατε και σας συγχαίρουμε θερμά για την αξιέπαινη κι επιτυχή προσπάθεια κι οργάνωση .

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.