Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Volley: Στο τελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΕΜ οι Γυναίκες του Πιερικού!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-0
( 25-11 , 25-8 , 25-13 )

Πετυχαίνοντας άλλη μία νίκη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πιερικού , πέρασε στον τελικό του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει στην ουδέτερη έδρα του Αιγινίου την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας την Κυριακή 10 Νοεμβρίου .

Οι παίκτριες του Πιερικού παίζοντας όσο χρειάστηκε , κέρδισαν πολύ εύκολα την ομάδα της Σκύδρας δείχνοντας ότι και φέτος θα διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Τα κορίτσια του Πιερικού και στα 3 σετ έμπαιναν δυνατά στο παιχνίδι , έπαιρναν μεγάλη διαφορά στο σκορ την οποία κρατούσαν ως το τέλος με αποτέλεσμα να κερδίσουν πολύ εύκολα και τα τρία σετ .
Οι παίκτριες του Πιερικού έδειξαν ένα μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων που έχουν , αφού μέχρι τώρα τόσο οι κορασίδες όσο και οι γυναίκες , στα επίσημα παιχνίδια αλλά και σε φιλικά , έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια και μάλιστα με 3-0 σετ .

Η ομάδα της Σκύδρας όπως δείχνει και το σκορ δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση στην ομάδα του Πιερικού , με συνέπεια η ομάδα του Πιερικού να κερδίσει πολύ εύκολα με 3-0 σετ .
         
Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο χειροκρότησε για πολλοστή φορά τα κορίτσια του Πιερικού μένοντας ευχαριστημένος τόσο από την νίκη όσο και από την εμφάνιση , έδειξε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα αλλά και τις υψηλές απαιτήσεις που έχει γι'αυτή την ομάδα .

Τα κορίτσια του Πιερικού με την επιστημονική , σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Πιερικού έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν μια ομάδα πρότυπο , μια ομάδα που αφήνει άφωνους τους πάντες με την ποιότητα της και έχει δείξει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει και είναι έτοιμη για πολύ ψηλές επιτυχίες .

Ο μεγάλος αριθμός κοριτσιών - αγοριών που υπάρχουν στις ακαδημίες του Πιερικού , δείχνει από την μία την αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού , τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο , και από την άλλη αποτελούν τα εχέγγυα για πολύ μεγάλες επιτυχίες .

Η σύνθεση : ( Σαρρής ) Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Χαραλαμπίδου , ​​Καραφουλίδου , ​​Παπαδοπούλου , Παναγιωτίδου , ​​Καλαϊτζή , Τσιγγαροπούλου , Γκόλτσιου , Σουλή , Χρυσίδου , ​​Θεοχαροπούλου .

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
  • Σάββατο 9/11 :
  • Κορασίδες : ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 14:00 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
  • Άντρες : ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 20:00 ( Ημιτελικός κυπέλλου ) ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
  • Κυριακή 10/11 :
  • Γυναίκες : ΔΑΚ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 18:00 ( Τελικός κυπέλλου ) ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.