Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή Κοζάνης

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Είμαστε ικανοποιημένοι τόσο από τη νίκη , όσο και από την εμφάνιση μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Ηρακλή Κοζάνης που έγινε στην Κατερίνη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : " Είμαστε ικανοποιημένοι τόσο από τη νίκη , όσο και από την εμφάνιση μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού . Είναι γεγονός ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο ρίξαμε την απόδοση μας κατακόρυφα και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει . Ωστόσο αυτό που έχει μεγάλη αξία για μας είναι οι βαθμοί της νίκης , η οποία μάλιστα ήρθε παίζοντας χωρίς τον Αμπαρά και ουσιαστικά χωρίς τον Γεωργούλα " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.