Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

O Δήμαρχος Κατερίνης δίπλα στον Πιερικό Αρχέλαο

Σάββας Χιονίδης : « Χαίρομαι επίσης που βλέπω αυτό το γήπεδο σε άριστη κατάσταση , έτσι όπως το διατηρεί ο Πιερικός Αρχέλαος και διαπιστώνω ότι είναι σαν να άρχισε η λειτουργία του και να μπήκαμε μέσα ... χθες »

Στο παιχνίδι του Πιερικού Αρχελάου με τον Ηρακλή Κοζάνης ήταν και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης , ο οποίος παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Μετά το τέλος του αγώνα έκανε την παρακάτω δήλωση :

Σάββας Χιονίδης - Δήμαρχος Κατερίνης : " Πραγματικά χαίρεται κανείς όταν βρίσκεται σ αυτό το γήπεδο και ιδιαίτερα όταν η ομάδα μας κερδίζει , που το δικαιούται όπως δείχνει σήμερα . Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια και οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες , τον προπονητή , αλλά και τη διοίκηση που ξέρουμε ότι καταθέτει ψυχή για να μπορέσει να κρατηθεί αυτή η ομάδα . Χαίρομαι επίσης που βλέπω αυτό το γήπεδο σε άριστη κατάσταση , έτσι όπως το διατηρεί ο Πιερικός Αρχέλαος και διαπιστώνω ότι είναι σαν να άρχισε η λειτουργία του και να μπήκαμε μέσα ... χθες . Αυτό σημαίνει πάρα πολλά και είναι έτοιμο να υποδεχθεί και άλλα παιδιά , γεγονός το οποίο σημαίνει καλό είναι να έρθουν κοντά στο μπάσκετ . Η Κατερίνη μπορεί και ανέδειξε πολλούς παίκτες και έχει μια ομάδα που πάει μπροστά μαζί με άλλες που ακολουθούν σε διαφορετικές κατηγορίες . Συγχαρητήρια και καλή πρόοδο στην ομάδα μας " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.