Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ν. Θεοδοσιάδης

Ο νέος , πλέον , προπονητής του Πιερικού αναμένεται να αλλάξει πρόσωπα με τον Βατανιακό .

Αποφασισμένοι για ένα νέο ξεκίνημα δηλώνουν άπαντες στον Πιερικό , στο δευτεριάτικο παιχνίδι με το συμπολίτη Βατανιακό . Στις τάξεις του Πιερικού επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες , αν και κανείς δε παραγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπι .

Παράλληλα , κανείς δεν υποτιμά την ομάδα του Σακη Παπαβασιλείου και δε παρασύρεται από την ευρεία νίκη του Πιερικού επί του Βατανιακού με 3-0 για την 1η φάση του Κυπέλλου , μιας και οι Βατανιώτες είναι μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο από εκείνο το παιχνίδι .

Κόντρα στο Βατανιακό θα ντεπουτάρει και ουσιαστικά ο Νίκος Θεοδοσιάδης στην τεχνική ηγεσία και αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα . Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε ασκήσεις passing game αλλά και παιχνίδια 5-5 και 6-6 .

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν πρωινή και ξεκίνησε στις 11:00 . Για την αναμέτρηση της Δευτέρας δεν υπολογίζεται ο Κρουσταλέλης που τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί , ο Λαζαρίδης που αναρρώνει από κάταγμα καθώς και οι ανέτοιμοι Ν . Ιορδανίδης και Βινίσιους Μπρίτο .

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.